Ødegaard ute av Real Madrid-troppen

Martin Ødegaard har pådratt seg en skade.

Martin Ødegaard spiller ikke for Real Madrid i helgen.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over to år gammel

Martin Ødegaard har pådratt seg en skade i høyreleggen. Dermed er han ikke i Real Madrids tropp til lørdagens seriekamp mot Cádiz.

Skaden ble avdekket da Ødegaard var til undersøkelse fredag. Real Madrid opplyser på sine nettsider at det er snakk om en skade på baksiden av høyreleggen.

Det er uklart hvor lenge 21-åringen er satt ut av spill.

Ødegaard startet Real Madrids to første La Liga-kamper denne sesongen, men ble deretter plassert på benken i de to neste. I siste oppgjør før landslagspausen fikk han et innhopp i 2-0-seieren over Levante i det 89. minutt.

Drammenseren har ikke greid å gjøre mye ut av seg på banen etter at han vendte tilbake til Real Madrid. Forrige sesong var han på et vellykket utlån i Real Sociedad.

Ødegaard startet nylig alle Norges tre landskamper mot Serbia, Romania og Nord-Irland.

Regjerende mester Real Madrid står med ti poeng etter fire La Liga-kamper. Cádiz rykket i sommer opp til øverste nivå.

– Skadet

Flere spanske medier omtaler også at Ødegaard ikke er med i troppen. Marca skriver at utelatelsen skyldes en skade hos nordmannen.

«Ødegaard kom skadet tilbake fra spill med landet sitt, og i den siste treningsøkten før kampen følte han ubehag. Det har ført til at Zizou (Zidane) utelater ham fra troppen», skriver avisen.

De påpeker også at skaden ikke skal være av det alvorlige slaget.

Neste uke møter Real Madrid Sjakhtar Donetsk i Champions League. Det er muligheter for at Ødegaard blir klar for den kampen, mener Marca å vite.

Publisert: