Maradona til Messi: - Er du svenske eller argentiner?

Legenden med krass kritikk av verdens beste fotballspiller.

Lionel Messi har fått kritikk for sin innsats under sluttspillet i Copa America. Nå har også Diego Maradona slengt seg på.
  • Torgrim Gotland Bakke
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

— Slutt med særbehandlingen av Messi!

Det er den klare talen fra Diego Maradona og Argentinas store stjernespiller etter det skuffende tapet mot Chile i finalen av Copa America.

Lionel Messi har fått hard medfart i hjemlandet etter et skuffende mesterskap. Kritikken har kommet fra flere hold. Også fra hans egen familie:

— Han var dårlig i de tre siste kampene. Han var lat, sier Messis bestefar, Antonio Cuccitini, ifølge Daily Mail.

Diego Maradona var argentinsk landslagssjef under VM i 2010.

Nå har også Diego Maradona gitt sin mening om stjernens prestasjoner.

Les også

Maradona hyllet Tevez med personlig velkomsthilsen

— Rører ikke ballen

— Vi har verdens beste spiller, som gjør fire mål mot Real Sociedad, men når han kommer hit så rører han ikke ballen. Det får en til å tenke «For helvete, er du svenske eller argentiner?», sier Maradona ifølge Marca.

Han kaller også Messi for et «fenomen», men mener folk må slutte å be om spesialbehandling for verdens beste fotballspiller.

— Folk må slutte å mase om at Messi trenger spesialbehandling. Messi bør bli behandlet som alle andre som tar på seg landslagsdrakten, sier verdensmesteren fra 1986. ## Burde vunnet

Han forsvarer sin egen kritkk av Messi med at det kun er for å hjelpe 28-åringen til å fortsette å utvikle seg. Han understreker også at Argentina burde slått Chile, men han langer samtidig ut mot den mest krasse kritkken av superstjernen.

— Når man holder en avstemning for å spørre om Mess bør være på landslaget eller ikke, så har man helt mistet poenget. Vi må ikke bli for ekstreme, men vi bør ikke venne oss til å alltid bli nummer to heller, presiserer legenden.

Publisert: