Van Gaal avviser Mourinho-ryktene

Nederlenderen under massivt press i Manchester.

TROR IKKE PÅ PRESSEN: Manchester United-sjef Louis van Gaal sier han ikke har tro på at det er kontakt mellom klubben hans og José Mourinho.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

Manchester United-manager Louis van Gaal sier han ikke tror på ryktene om at klubben forhandler med José Mourinho. Selv sier portugiseren at han venter en snarlig retur til fotballen.

Fredag meldte BBC at representanter for den tidligere Chelsea-treneren skal ha innledet forhandlinger med Manchester United-ledelsen. Mourinho, som fikk sparken i Chelsea i desember, har sagt at han vil være tilbake som manager snart.

— Når det skrives sånn tull om meg, kan jeg ikke tro at det allerede er et forhold mellom José Mourinho og United, sier van Gaal, ifølge BBC.

Les også

- Mourinho enig med Manchester United om managerjobben

Les også

Alex Ferguson tok 38 trofeer. Hans 29 elever har tatt et halvt hver

Mange tror nederlenderen er ferdig i United etter sesongen, etter å ha fått mye kritikk for måten han har ledet den engelske storklubben på. Foran søndagens møte med Chelsea ligger United på en femteplass på tabellen, fem poeng unna mesterligaplass.

— Jeg sier alltid at jeg trenger konkurranse. Jeg trenger konkurranse hver uke. Så det er helt sikkert at jeg kommer tilbake snart, sier Mourinho i et intervju med GQ.

— Jeg liker ikke å gå uten jobb. Jeg kan ha familien min, jeg kan ha vennene mine, jeg kan ha mitt rolige liv, som jeg også liker, og jeg kan ha fotballen. Jeg kan ha alt samtidig, og jeg trenger ikke å gi opp noen av delene. For å være helt tilfreds, trenger jeg alt, fortsetter han.

(©NTB)

Publisert: