Denne drakten er jeg usikker på

Draktbloggen: Det er alltid litt høytid når Italias nye drakt presenteres. Denne gang vet jeg ikke helt om jeg blir begeistret.

Italias nye drakt.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over fire år gammel

Hovedgrunnen til skepsisen min, er den mørkeblå fargen i halsen og på avslutningen av ermene. Det kan være at jeg vil like det når jeg ser drakten i aksjon, men for meg passer Italias drakt best når det er hvit eller asurblå hals.

Utenom hals og avslutningen av ermene, synes jeg at dette er en flott drakt. Særlig tommel opp for den lille detaljen med det italienske flagget nederst på ermene.

Akkurat som ventet av det som vil være en VM-drakt, bruker Puma Italia-drakten til å vise fram det nyeste innen teknologi. Denne gang kalles systemet for å transportere svette og fuktighet Evoknit, og selskapet kan også opplyse om at drakten har Drycell i tillegg.

Utfra bildene som har kommet fram til nå, er det vanskelig å se hvor tettsittende drakten er. Siden det er Italia og Puma vi har med å gjøre her, er det grunn til å tro at draktene kommer til å være sånn ca. av pølseskinn-varianten...

Hva synes du? Legg inn kommentar nederst på siden!

Publisert: