Mata vil utsette Leicesters gulldrøm

— Jeg håper Leicester-spillerne kan vente en uke til, sier United-profilen.

HYLLER LEICESTER: Juan Mata håper imidlertid at lagets gulldrøm kan vente til etter møtet med Manchester Uniited.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

Manchester Uniteds Juan Mata er full av lovord om titteljagende Leicester. Sistnevnte gjester Old Trafford lørdag, men Mata håper på å utsette «revenes» gullkamp.

Leicester kan sikre seriegullet i England med seier mot United, men Mata satser på at Claudio Ranieri og co. må vente en uke til.

— Leicester nærmer seg drømmen, å vinne tittelen. Men forhåpentligvis skjer det ikke på Old Trafford. Vi ønsker å vinne, vi ønsker å sikre oss tre viktige poeng. Jeg håper Leicester-spillerne kan vente en uke til, sier Mata i et intervju med BBC.

— Mange trodde Leicester skulle få en formdupp etter hvert denne sesongen, men spillerne deres har vist stor karakter. Leicester har vært et friskt pust, legger spanjolen til.

Les også

23 år etter kan Kasper Schmeichel følge i pappaens fotspor

Les også

«Jeg har holdt med Leicester i snart 50 år, og aldri tenkt tanken på seriegull»

Han roser Leicesters nøkkelspillere for innsatsen så langt.

— De har gjort det bra. Riyad Mahrez har stort potensial, han har antakelig spilt sitt livs beste fotball denne sesongen. Men jeg kan også nevne (Jamie) Vardy, (N'Golo) Kanté, (Daniel) Drinkwater, Kasper Schmeichel, og egentlig alle de andre spillerne deres også. De har spilt som et lag. Én spiller vinner ikke ligaen alene, påpeker Mata.

Les også

United-stjerne: - Vi tjener latterlig mye penger

United kjemper om mesterligaplass og FA-cuptittelen, men spanjolen håper på gullkamp neste år.

— Ønsket mitt (denne sesongen) har vært å vinne ligaen, men jeg satser på at vi kan klare det neste sesong i stedet, fastslår Mata.

Leicester topper serien sju poeng foran Tottenham når tre kamper gjenstår. United (59 poeng) er fem poeng bak den viktige fjerdeplassen, men har en kamp til gode på Arsenal (4.-plass) og Manchester City (3.-plass). Både Arsenal og City står med 64 poeng foreløpig.

(©NTB)

Publisert:

Premier League

SVUTMP
1Arsenal19162145162950
2Manchester City20143353203345
3Newcastle United20109133112239
4Manchester United2012353225739
5Tottenham Hotspur2111374031936
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk