Søreuropeere viser seg for Nærbø

Kan en venstrehendt bakspiller og en playmaker fra henholdsvis Makedonia og Montenegro styrke Nærbøs sjanser i håndballens eliteserie.

Stefan Trpcevski til venstre og Igor Krivokapic dukket opp på Nærbø-trening tirsdag kveld.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over fire år gammel

Den venstrehendte bakspilleren Stefan Trpcevski (22) og playmakeren Igor Krivokapic (25) trente med Nærbø for første gang tirsdag kveld.

Trpcevski kommer fra storlaget Vardars rekruttlag og har landskamper for Makedonia U20.

– Jeg har lyst til å prøve noe nytt og tror Norge kan være en fin arena med et godt nivå. Fra Makedonia er jeg vant til masse støy på tribunene og hører at det er slik her også, sier Trpcevski til Aftenbladet.

Han var på skiferie da agenten ringte og fortalte at han kunne få en mulighet i Norge.

Les også

Frykter at Nærbøs beste forsvinner om ikke klubben satser mot Europa

Les også

Nye Loen i fullstendig ekstase etter sensasjonell seier

Montenegrineren Igor Krivokapic meldte seg selv for Nærbøs trenerteam og ba om å få vise seg frem. Krivokapic spiller for bosniske MRK Gorazde, men har tidligere spilt for en klubb i Romania som Steffen Stormo Stegavik kjenner til fra sin tid i HC Minaur Baia Mare.

Nærbøs trener, Rune Haugseng, forteller at de to søreuropeerne trener med laget denne uken og spiller sannsynligvis deler av treningskampen mot Viking HK i Nye Loen kommende torsdag.

– Vi har ikke påtatt oss noen forpliktelser og vil vurdere nøye om Krivokapic og Trpcevski kan tilføre oss noe før vi eventuelt knytter én eller begge til oss, understreker Haugseng.

Publisert: