Vålerenga låner Sogndal-keeper

Kjetil Haug skal spille for Oslo-klubben ut vårsesongen.

Publisert: Publisert:

Kjetil Haug er lånt ut til VIF fram til 1. august. Bildet er fra en tidligere landslagssamling. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

  • NTB
iconDenne artikkelen er over ett år gammel

Vålerenga låner Kjetil Haug fra Sogndal fram til 1. august. Keeperen har blant annet en fortid i Manchester City og Sarpsborg 08.

Årsaken til at eliteserieklubben låner Haug er at reservekeeper Kristoffer Klaesson tidligere denne uka pådro seg en leddbåndsskade i ankelen, melder VIF på sine nettsider.

– Vi har veldig mange unge og spennende keepertalenter i klubben, men da Kristoffer ble skadd følte vi at vi trengte en sisteskanse med A-lagserfaring som kunne gå rett inn og ta plassen hvis det skulle skje noe med Adam (førstekeeper Adam Larsen Kwarasey), sier sportslig leder i VIF, Jørgen Ingebrigtsen.

Den 20 år gamle keeperen har i tillegg til en fortid i Manchester City og Sarpsborg 08, hele 37 aldersbestemte landskamper under beltet.

– Kjetil er en erfaren keeper vi har fulgt en god stund, både via landslag og gjennom vinteren i Sogndal, og vi er sikker på at vi har fått inn en veldig god sisteskanse. Vi håper selvsagt at Kristoffer skal være tilbake på banen om ikke veldig lenge, men er glad for å ha Kjetil på plass hos oss og gleder oss til å bli bedre kjent med han, sier Ingebrigtsen.

Publisert:

Mest lest akkurat nå

  1. Slik blir Bussveien fra sentrum til Mosvatnet

  2. Politiet dro inn 231.000 kroner for ulovlig kjøring i Lindeveien

  3. SUS og Sandnes kommune begikk en rekke lovbrudd da pasient døde

  4. Tenkte først «her kan vi jo ikke bo»: – Dette stedet, altså. Her har jeg funnet roen.

  5. Knalltøffe tak for økonomien i Sandnes - i dag blir det alvor

  6. Trump utsetter valgkampmøte i North Carolina

  1. Vålerenga Fotball
  2. Sogndal Fotball
  3. Adam Larsen Kwarasey