Spanias største sportsavis bruker hele førstesiden på Ødegaard

Marca om den unge nordmannen: — «Vidunderbarnet».

Martin Ødegaard har førstesiden i Marca etter sin første trening som Real Madrid-spiller torsdag.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over åtte år gammel

Martin Ødegaard trente med stjernene på Real Madrids førstelag torsdag. Fredag venter en treningsøkt med B-laget.

16-åringen skrev under for Real Madrid i forrige uke, og han hadde sin første trening med nye lagkamerater torsdag.

Les også

Gareth Bales velkomstord til Ødegaard: - Stortalent og fin fyr

En trening som tydeligvis gikk meget bra. Ødegaard pryder nemlig forsiden av den spanske storavisen Marca i dag, med tittelen «Vidunderbarnet».

— Imponerte stjernespillerne

Avisen skriver at Ødegaard igjen imponerte flere av lagets stjernespillere i sin første treningsøkt som Real Madrid-spiller.

VGskriver at det norske stjerneskuddet skal trene med Castilla fordi førstelaget bare skal ha en rolig økt i forkant av lørdagens hjemmekamp mot Real Sociedad.

Etter treningen fikk Ødegaard også ros av lagkamerat, og sin «fadder» på laget; Gareth Bale på sosiale medier.

Les også

FIFA hindrer Ødegaard-debut - overgangen ennå ikke godkjent

— Fint at Martin Ødegaard var en del av treningen i dag. Et stort talent og en fin fyr, skrev Bale på Twitter torsdag kveld.

Waliseren la også ut et bilde av at han holder rundt Ødegaard.

Må vente på debuten

16-åringen må vente en stund før han kan få debuten sin for Real Madrids andrelag, Castilla. Overgangen må først gjennom papirmølla hos Det internasjonale fotballforbundet (FIFA). Det kan vise seg å ta tid på grunn av et strengt regelverk for å hente spillere under 18 år.

STJERNELAG: Her er Martin Ødegaard i aksjon på torsdagens trening på Valdebebas utenfor Madrid sentrum. Rundt ham er Sergio Ramos (f.v), Isco, Gareth Bale og Karim Benzema.

— Det varierer fra sak til sak hvor lang tid det tar. Det går nok fort en uke eller to, det kan variere. Det eneste det betyr er at Ødegaard ikke kan delta i en obligatorisk kamp. Han vil kunne trene, men han spiller ikke i helgen, opplyser Kristian Skjennum i Norges Fotballforbund til Aftenposten.

Han er fagansvarlig for overganger i NFF. Der Real Madrid venter på å få Ødegaard spilleberettiget, venter fotballforbundet her hjemme på papirene for stortalentets overgang fra Strømsgodset til den spanske mesterligavinneren.

Publisert: