Andreas Martinsen med mål og assist i NHL-oppkjøringen

Andreas Martinsen markerte seg med både en scoring og en målgivende pasning da Chicago Blackhawks snudde 0-2 til 5-2 borte mot Ottawa Senators.

Andreas Martinsen hadde en god kamp for Chicago Blackhaws natt til lørdag.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over fire år gammel

OTTAWA SENATORS-CHICAGO BLACKHAWKS 2–5

Trønderen la først opp til gjestenes 3-2-mål litt over ett minutt ut i tredje periode. Marcus Kruger satte pucken i nettmaskene. Sju minutter senere kunne Martinsen i tillegg juble for scoring.

Det var 28-åringens første nettkjenning i NHL-oppkjøringen. Seieren var også Blackhawks' første i sesongforberedelsene. Klubben slapp inn fire mål i begge sine to første treningskamper, men fredag kom oppturen.

Men det så ikke lyst ut da Alex Formenton og Matt Duchene ga Ottawa Senators 2-0-ledelse før tolv minutter var spilt.

I overtall satte Luke Johnson inn 1-2-reduseringen da det gjensto litt under fire minutter igjen av første periode.

Andreas Martinsen kom på scoringslista for Chicago Blackhawks i 5-2-seieren borte mot Ottawa Senators. Her er han i duell med vertenes målvakt Filip Gustavsson.

Utligningen kom ved Dominik Kahun etter 32.24 minutter i den canadiske hovedstaden.

Chicago Blackhawks var nå virkelig på gang, og Martinsen fikk en sentral rolle da de amerikanske gjestene rykket ifra etter den siste pausepraten. John Hayden la til slutt på til 5-2.

Martinsens og co. har tre treningskamper til før NHL-starten. Blant annet skal de møte Ottawa Senators på nytt om en uke, men da skjer det på Blackhawks' hjemmebane.

Chicago-klubben seriestarter mot nettopp Senators i Canada 4. oktober.

(©NTB)

Publisert: