TIL nærmer seg skadefri tropp: - Mange som vil være med og det er gunstig

– Det er første gang i år at vi mønstrer så mange, sier manuellterapeut Einar Hauglid.

KLAR: Ulrik Yttergård Jenssen med en sklitakling på Thomas Lehne Olsen på torsdagens trening.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over fem år gammel

TIL har hatt en bra treningsuke og nå er det stadig flere som melder seg på i kampen om å bli en del av Truls Jenssens tropp til helgens bortekamp mot FK Haugesund.

– I dag så var Filip (Loncaric), Runar (Espejord) og William (Frantzen) ute av trening, resten var i trening. Så lenge de står denne uken, så har alle de andre meldt seg på, sier manuellterapeut Einar Hauglid til iTromsø.

Les også

TIL møtte trenerkandidat i Oslo. Agenda: Trene «Gutan» ut sesongen

Stivnet i hofta

Simen Wangberg har slitt med lyske og Jonas Johansen har slitt med en vond rygg, men begge trente i dag for fullt, mens Gjermund Åsen avsluttet økta tidligere.

– Han stivnet litt i hofta bare, ikke noe mer enn det. Når han får roet litt ned og jobbet med bevegeligheta, så er han klar til helga, sier Hauglid.

Les også

Høgmo om å trene TIL i 2018: - Utelukker ingenting

– Bedre enn noensinne

Slobodan Vuk var på benken sist og har fått ytterligere en uke med trening, og er definitvt klar for en tropp. Så stadig flere melder seg på i kampen om spilletid.

– Det er en helt annen hverdag enn tidligere i sesongen. Det er første gang i år at vi mønstrer så mange aktuelle spillere, sier Hauglid.

– Det er mange som aspirerer. Vi har mange gode spillere og mange som forteller at de har lyst til å være med, så det er både kjempeartig og veldig gunstig, sier trener Truls Jenssen.

Publisert:

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt109102982128
2Brann1062220101020
3Sarpsborg 089441117416
4Tromsø9432108215
5Stabæk94321213-115
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk