NFL-spiller snakket om å være forbilde. Noen timer senere ble han ettersøkt for væpnet ran.

NFL-spillerne DeAndre Baker fra New York Giants og Quinton Dunbar fra Seattle Seahawks er ettersøkt for væpnet ran i Florida.

Quinton Dunbar i aksjon for Washington Redskins i november i fjor.
  • NTB-AP
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over to år gammel

Politiet i Miramar utstedte torsdag pågripelsesordre på de to etter at flere vitner anmeldte dem for å ha ranet de øvrige gjestene under en fest dagen før. Torsdag morgen var Dunbar i videopressekonferanse med medier i Seattle og snakket om at han ville gjengjelde klubbledelsens tro på ham.

– Jeg håper å betale dem tilbake med måten jeg fremstår som person, sa han blant annet.

Noen timer senere sprakk nyheten om at han er ettersøkt for ran.

22-årige Baker og 27-årige Dunbar var på en fest da det oppsto håndgemeng. Ifølge vitner tok Baker frem et håndvåpen, og de to NFL-spillerne og to andre menn truet gjester til å gi fra seg penger, klokker og andre verdigjenstander. Ifølge nfl.com slapp ranerne unna med verdier for over 650.000 kroner.

De fire forlot stedet i tre luksusbiler som ifølge vitnene sto parkert på en måte som gjorde det enkelt å komme seg unna i en fei. Politiet mener på grunnlag av det at ranet var planlagt.

DeAndre Baker blir presentert som New York Giants-spiller under NFL-draften i april 2019.

Alvorlig siktelse

De to forsvarsspillerne er begge fra Miami. Begge er siktet for væpnet ran mot fire personer. I tillegg er Baker siktet for grov kroppsskade med skytevåpen.

Baker ble valgt av Giants i første runde i fjorårets NFL-draft. Han spilte alle 16 grunnseriekamper i debutsesongen i NFL, 15 av dem fra start.

– Vi er klar over situasjonen og har vært i kontakt med DeAndre. Vi har ikke ytterligere kommentar nå, meddelte Giants i en uttalelse.

Quinton Dunbar (t.v.) prøver å takle Dallas Cowboys-quarterback Dak Prescott i en NFL-kamp. Dunbar er siktet for et væpnet ran begått onsdag. Rett før politiet utstedte pågripelsesordre snakket han i en pressekonferanse om at han ville takke sin nye klubb for tilliten med eksemplarisk oppførsel.

Upresist

Dunbar ble ikke draftet, men signerte for Washington Redskins i 2015. Han startet 11 kamper sist sesong, før Seahawks byttet ham til seg i mars. Han hadde torsdag sin første pressekonferanse som Seahawks-spiller.

– Jeg er glad for å ha lagt situasjonen i Washington bak meg. I Seattle har jeg ingen bekymringer, sa Dunbar noe upresist.

– Vi er klar over situasjonen med Quinton og er fortsatt i ferd med å innhente informasjon. Vi overlater ytterligere kommentarer til etterforskerne og lokale myndigheter, meddelte klubben da siktelsen ble kjent.

(©NTB)

Publisert:
  1. NFL
  2. Amerikansk fotball

Mest lest akkurat nå

  1. Overskridelser skaper trøbbel for byggingen av det nye sykehuset: – Dette er ikke en veldig kjekk dag

  2. Stor­skole på denne tomta det beste for bydelen

  3. Dette har Norge verdens nest høy­este døde­lig­het av

  4. Viking-treneren overrasket: – Kjedelig for lokalfotballen

  5. Mystisk leverbetennelse sprer seg blant barn

  6. Trafikkulykke ved Nærbø - én person til sykehus