Disse stjernene kan hentes gratis etter sesongen

Zlatan Ibrahimovic (35) er bare en av flere meritterte spillere som er på utgående kontrakt.

Zlatan Ibrahimovic, Mario Balotelli, Pepe og Fernando Torres er blant stjernene som er på utgående kontrakt.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over fem år gammel

For supersvenskens del har det blitt antydet at han fortsetter i Manchester United, men det har vært rykter om at han er ønsket i USA.

– Jeg har opsjon på ett år til. Jeg vil gjøre store ting mens jeg er her, så la oss se. Vi har god tid, sa Ibrahimovic til Manchester Evening News nylig.

Ibrahimovic er kanskje den aller største stjernen som en annen klubb kan snappe gratis, men det finnes flere store navn.

Les også

Svensk avis hevder Zlatan skriver under på ny United-kontrakt

To italienere

Italienske Mario Balotelli (26) har en allerede turbulent karriere tross hans unge alder. Denne sesongen har Balotelli våknet og strålet i franske Nice etter å ha blitt overflødig i Liverpool og Milan de siste årene. Men 33 landskamper og 10 mål for Italia sier det meste om potensialet til denne 26-åringen. Avtalen med Nice går ut, og Balotelli skifter trolig klubb.

Mario Balotelli og Daniele De Rossi fra EM-finalen hvor de tapte 4–0 i finalen mot Spania.

Landsmann Daniele De Rossi (33) sin kontrakt er på vei i Roma, hvor han er visekaptein for Fransesco Totti som kalles «Kongen av Roma», mens De Rossi har tittelen som byens prins. Verdensmester med Italia fra 2006 og har 112 landskamper. Midtbanespilleren har kun spilt for Roma gjennom hele karrieren, og det ville vært en overraskelse om han dro fra den italienske hovedstaden.

Arsenals elegante playmaker Santi Cazorla (32) har utgående kontrakt med London-klubben. På sitt beste er det få tvil om ferdighetene til spanjolen, men dessverre har han slitt mye skader de siste årene. Cazorla har kun spilt åtte kamper i Premier League denne sesongen. 78 landskamper for Spania vitner om kvalitetene når han er frisk.

Les også

Presset Guardiola: – Det blir bra å se hvordan alle reagerer

Les også

Torres ved bevissthet etter hodesmellen: - Jeg håper å komme tilbake veldig snart

Flere City-spillere og to stjerner i Spania

I engelsk presse har det blitt ryktet at Manchester City-manager Pep Guardiola vil gjøre store endringer i troppen til neste år. Han har hele seks spillere som kun har måneder igjen av kontrakten: målvakt Willy Caballero (35), backene Bacary Sagna (34), Gaël Clichy (31), Pablo Zabaleta (32), vingen Jesus Navas (31) og midtbanespilleren Yaya Toure (33). Alle store navn som masse erfaring, men det spørs om de ikke har sine beste dager bak seg.

Bacary Sagna og Yaya Toure er to av seks Manchester City-spillere som har utgående avtale.

I Spania har midtstopper Pepe (34) utgående kontrakt med Real Madrid. Den utskjelte portugiseren er kanskje ikke fotballspilleren man forelsker seg i, men han spiller effektivt og er en av de aller beste spillerne i sin posisjon. 82 landskamper for sommerens europamester.

Atletico Madrids store sønn Fernando Torres (33) sin kontrakt går ut ved månedskiftet juni-juli, men det blir skrevet i spanske medier at han vil forlenge med ett år. Etter tunge år i Chelsea og AC Milan fant han tilbake til noe av det han viste for Liverpool i de aller fremste glansdagene. Har 110 landskamper for Spania.

Andre navn en kanskje bør bemerke seg er West Ham-keeper Adrian (30), Schalke-angriper Eric Choupo-Mouting (26), Schalke-back Sead Kolasinac (23), Stoke-back Glenn Johnson (32), Liverpool-midtbanespiller Lucas Leiva (30) og Genoa-midtbanespiller Miguel Veloso (30).

Veteranene John Terry (36) i Chelsea og Michael Carrick (35) i Manchester United er også på utgående avtale.

Publisert:

Premier League

SVUTMP
1Arsenal87012081221
2Manchester City86202992020
3Tottenham Hotspur85211910917
4Brighton & Hove Albion7421148614
5Chelsea74121010013
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk