Grytebust: - La Trond og Karl Oskar få lede laget ut året

Klart råd fra AaFK-keeperen.

Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

STRØMSGODSET — AALESUND 3-1

Dette klare rådet til styret i Aalesunds FK kommer fra Sten Grytebust, AaFKs solide keeper som vikarierte som kaptein i kampen mot Strømsgodset lørdag.

Sjøl om det ble 1-3-tap for Grytebust og hans kollegaer på Marienlyst, mener den rutinerte keeperen at trenerduoen Trond Fredriksen og Karl Oskar Fjørtoft skal få fornyet tillit, også etter 7. juni som er den første datoen den nye trenerduoen har å forholde seg til.

SKUFFET: AaFK-keeper Sten Grytebust var skuffet etter tapet i Drammen lørdag. Men er klar på at trenerduoen Trond Fredriksen og Karl Oskar Fjørtoft bør får trene laget ut sesongen 2015.

Etter at Harald Aabrekk fikk sparken har Fredriksen og Fjørtoft styrt AaFK til tre seirer i eliteserien (mot Vålerenga, Bodø/Glimt og Sandefjord), en uavgjort mot Sarpsborg 08, samt cuptriumf mot Strindheim. Lørdag kom det første nederlaget, men det mener ikke Grytebust man skal legge for mye i.— Det er en veldig god «drive» i laget vårt for tida, sjøl om det var skuffende å gå av banen med tap her i Drammen, sa Grytebust etter kampslutt.

I et oppgjør der AaFK hevet seg mange hakk i 2. omgang, og en stund hadde Godset på gaffelen - på stillinga 1-2. ## Imponert direktør

— Trond og Karl Oskar har gjort en veldig sterk jobb fram til nå, sa AaFK-direktør Henrik Hoff til smp.no etter kampen i Drammen. Men han ville ikke si at duoen får trene AaFK ut året, slik det klare rådet er fra keeper Grytebust.

— Styret i AaFK får ta avgjørelsen, smilte Henrik Hoff. Som likevel ikke la skjul på at han er svært tilfreds med trenerduoen og lagets innsats etter at Harald Aabrekk fikk en tidlig exit som trener.

FØRSTE TAP: Trond Fredriksen forsøker å oppildne sine spillere i lørdagens kamp mot Strømsgodset, det samme gjør keepertrener Frank Mathiesen. 1-3 for Godset ble Fredriksen første tap som AaFK-trener.

— Det er ennå ikke avklart hvilken sluttavtale som gjøres med Aabrekk.- Advokatene jobber med denne saken, men det er helt vanlig, sier Henrik Hoff som ikke har hatt dialog med Aabrekk de siste ukene.

Ikke ofret en tanke.

- Ser du for den rollen som hovedtrener ut året, Trond Fredriksen?

— Det har jeg ikke ofret en tanke, vi lever i nuet. Og nå skal spillerne få noen velfortjente fridager, i hvert fall fram til onsdag, sa Trond Fredriksen og ville ikke ta standpunkt til kaptein Grytebust sitt utspill etter kampslutt på Marienlyst.

Publisert:

Eliteserien

SVUTMP
1Molde24193255213460
2Bodø/Glimt24136560312945
3Rosenborg24128453351844
4Lillestrøm24135641281344
5Vålerenga24133846321442
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk