Maradona om Messi: – Det er nytteløst å gjøre leder av en spiller som går på toalettet 20 ganger før hver kamp

Diego Maradona forventer mer av Lionel Messi.

Diego Maradona er igjen kritisk til Lionel Messi.
  • stian.grythaugen@ntb.no
Publisert: Publisert:

icon
Denne artikkelen er over fire år gammel

Den argentinske fotballegenden Diego Maradona hevder Lionel Messi aldri vil bli noen leder så lenge han «må gå på toalettet 20 ganger før hver kamp».

Maradona, som er kjent for å være svært frittalende, har også tidligere rettet kritikk mot Messi. I et intervju med FOX Sports, gjengitt av blant andre Sky Sports , gjør han det igjen.

Les også

Byen som aldri glemmer Maradona

Les også

Maradona med klar beskjed til Messi: – Han burde gi seg

– Han er Messi når han spiller for Barcelona. Messi er Messi når han bærer den drakten, men han er en annen Messi for Argentina, sier legenden.

Lionel Messi, av mange regnes som verdens beste spiller.

– Han er en stor spiller, men ingen leder. Det er nytteløst å gjøre leder av en spiller som går på toalettet 20 ganger før hver kamp, fortsetter han.

Den sistnevnte kommentaren er trolig en referanse til nervene Messi selv har innrømmet å ha foran store og viktige kamper. Barcelona-stjernen har enkelt ganger kastet opp av nervøsitet.

Messi er fem ganger kåret til verdens beste fotballspiller og har vunnet det som kan vinnes med Barcelona. Med det argentinske landslaget har han imidlertid slitt med å ta ut sitt fulle potensial.

Fire ganger har Argentina spilt finale i Copa America med Messi på laget. Alle har endt med tap.

I øyeblikket har han pause fra landslagsspill.

(©NTB)

Publisert: