Han er en av idrettsverdenens største stjerner - i natt delte han sin Solskjær-begeistring

Conor McGregor ser ut til å være meget fornøyd med Ole Gunnar Solskjærs prestasjoner som Manchester United-manager.

Conor McGregor (t.v.) er et av idrettsverdenens mest gjenkjennelige fjes. Nå roser han Ole Gunnar Solskjær.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over fire år gammel

Ole Gunnar Solskjærs imponerende start som manager i Manchester United fortsetter.

Fredag kveld tok laget en imponerende 3–1-seier borte mot Arsenal i FA-cupen.

Det var lagets åttende strake triumf under nordmannens ledelse.

Den sterke starten har naturlig nok ført til mye hyllest fra diverse fans og kommentatorer.

Nå slutter en av idrettsverdenens desidert største stjerner seg til Solskjær-hyllesten.

Mixed martial arts-utøveren Conor McGregor var nummer 18 på Business Insiders liste over verdens mest berømte idrettsutøvere i 2018. Han har godt over syv millioner følgere på Twitter - og over 30 millioner på Instagram.

Iren tapte sin forrige tittelkamp, mot Khabib Nurmagomedov, men er fortsatt et av MMA-sportens mest kjente fjes.

Nå skriver han følgende på sin Twitter-konto:

«Ole Gunnar Solskjær er en spesiell mann! Manchester Uniteds superinnbytter. Spiller OG manager. Sinnssykt! Du kan føle lidenskapen han har for klubbens og dens historie. Han stråler av stolthet mens han på levende vis snakker om lagets utrolige kontringsstyrke gjennom årene. Fortid og nåtid! Wow!» skriver kampsportstjernen.

Klassisk kontring

McGregor sikter til et av intervjuene Solskjær gjorde etter kampslutt. Han mente Uniteds andre mål mot Arsenal, en kontring – avsluttet av Jesse Lingard, minnet om et klassisk mål scoret i Champions League-semifinalen mot Arsenal i 2009.

Den gang var det Cristiano Ronaldo som scoret, etter forarbeid av Wayne Rooney og Ji-sung Park. Fredag var det Ander Herrera og Romelu Lukaku som gjorde jobben før Lingard satte ballen i mål.

– Det var klassisk en Manchester United-kontring. Vi viste dem videoer av Rooney, Ronaldo og Park, sa Solskjær etter triumfen mot Arsenal, skriver The Independent.

Manchester United-fan

– Hvis du går gjennom historien og kampene mot Arsenal, så scoret til og med jeg etter at vi hadde forsvart et hjørnespark i 1997. Alle vet også om det klassiske Champions League-målet med Park, Rooney og Ronaldo, sa Solskjær.

McGregor er åpenbart en stor fan av at Solskjær snakker om Manchester Uniteds historie. Kampsportstjernen har tidligere avslørt at det er Solskjærs klubb som er favorittlaget.

– Jeg var glad i fotball som gutt, men mer som en spiller enn seer. Hvis noen hadde presset meg til å si favorittlaget, ville jeg nok sagt Manchester United, men det er bare fordi det går fra generasjon til generasjon. Jeg synes det virker som om alle i Irland enten er Liverpool- eller Manchester United-fans, sa McGregor i et intervju med irske Independent i 2015.

Publisert:

Premier League

SVUTMP
1Arsenal19162145162950
2Manchester City20143353203345
3Newcastle United20109133112239
4Manchester United2012353225739
5Tottenham Hotspur2111374031936
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk