Storavis hevder Zuccarello kan være ferdig i Rangers

Nordmannen kan bli ofret etter New York Rangers forferdelige sesongstart.

Mats Zuccarello og New York Rangers har ikke fått noen god start på NHL-sesongen. Her jubler nordmannen over scoring med Filip Chytil.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over fem år gammel

New York Rangers har bare vunnet tre av sine 12 første kamper av årets sesong i NHL. Laget ligger nest sist i Eastern Division før møtet med Golden Knights tirsdag.

Mats Zuccarello fikk en A på drakta før årets sesong, noe som viser at nordmannen er en del av klubbens kapteinsteam i 2017/2018.

30-åringen har bare spilt for Rangers i NHL, og han kom til klubben i 2010.

Han har scoret to ganger og servert fire målgivende pasninger så langt denne sesongen. I 5–8–tapet mot Toronto i begynnelsen av oktober satte han personlig poengbeste i NHL med tre assist og ett mål. I tre av de fire siste sesongene har han hatt flest poeng av Rangers spillerne.

Les også

Zuccarello topper NHLs verstingliste etter nytt tap

Trener i trøbbel

Til tross for at han har en stor stjerne i klubben, risikerer nå Zuccarello å bli «tradet» bort. Det skriver Larry Brooks. Han følger klubben tett for New York Post.

Ifølge Brooks kan stjernespillerne Ryan McDonagh, Chris Kreider eller Mats Zuccarello, som alle har underprestert denne sesongen, bli ofret.

Eventuelt vil Rangers gjøre en endring på trenersiden, og kvitte seg med hovedtrener Alain Vigneault, som har vært i klubben siden 2013.

– Alain Vigneault kan ha én kamp igjen, skriver Brooks.

Dersom han får sparken, ligger det an til at assistent Lindy Ruff rykker opp som hovedtrener.

Les også

Zuccarello scoret, men den blytunge sesongstarten fortsetter for Rangers

Montreal neste?

Bloggen A Winning Habbit skriver at Montreal og Rangers fort kan gjøre en handel seg i mellom. Begge har fått en dårlig start på sesongen.

I sosiale medier blir det spekulert i at Montreals Alex Galchenyuk kan bli byttet til Rangers for enten Mats Zuccarello eller Chris Kreider.

Hockeyfeed nevner også Zuccarello og Kreider som to store navn som kan bli «tradet» av Rangers-sjef Jeff Gorton.

På Twitter er det ingen tvil om hva supporterne tenker om Zuccarello-ryktene:

Publisert: