Spanske medier: Real Madrid-kapteinen risikerer ny utestengelse

Dårlige nyheter for Sergio Ramos.

Sergio Ramos sonet karantene i hjemmekampen mot Juventus, men gikk likevel ned til banen.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over fire år gammel

Real Madrids Sergio Ramos risikerer å måtte stå over første semifinalekamp i mesterligaen etter onsdagens kvartfinale mot Juventus.

Ramos (32) var suspendert i onsdagens kvartfinale, men oppholdt seg likevel ved sidelinjen mot slutten av kampen. Ramos ble utvist i det først oppgjøret og reglene er da slik at han ikke bare må stå over kampen, men også holde seg unna indre bane.

Les også

Buffon mistet besinnelsen, men norsk fotballegende kritiserer dommeren: – Man kan bruke litt sunn fornuft

32-åringen startet oppgjøret på tribunen, men dukket opp nær bane og benken til Madrid mot slutten av kampen. Nå melder flere spanske medier, som Marca og AS, at Real Madrid-kapteinen risikerer å utestenges også i den første semifinalekampen.

Real Madrid, som ledet 3-0 etter det første oppgjøret, sikret avansement i siste liten da de ble tildelt straffespark sekunder før overtiden var ute. Stillingen var da 0-3 til Juventus og kampen var på god vei mot ekstraomganger.

Les også

«Nå gjenstår kun to hindre før de – utrolig nok – kan stå med Champions League-trofeet over hodet»

Lagets kaptein var savnet i oppgjøret mot gjestene fra Torino, og en eventuell semifinale fra benken vil være svært dårlig nytt for de regjerende mestrene.

Hvem Real Madrid møter i semifinalen blir trukket fredag, men det er klart at det enten blir Roma, Liverpool eller Bayern München.

(©NTB)

Publisert: