Stian (32) forlater TIL etter 10 år i klubben: – Ingen planer om å jobbe med fotball igjen

Stian Ryslett (32) flytter fra Tromsø.

FERDIG: Stian Ryslett er ferdig i TIL.
Publisert: Publisert:

Den unge TIL-treneren som har vært i klubben siden 2011, forlater ved månedsskiftet både fotballen og Tromsø Idrettslag.

– Det er av helt normale årsaker til at jeg gir meg. Vi skal flytte til Bardu. Charlotte (Bateman, samboer) har fått seg ny jobb og begynner i den i september og jeg har også fått meg ny jobb. Dette gjør vi for å prøve noe nytt. Å bo en annen plass enn Tromsø er noe vi har hatt lyst til en stund, sier Stian Ryslett til iTromsø.

– Vemodig

Ryslett skal nå inn i læreryrket og bekrefter at det blir vemodig å forlate TIL og fotballen.

– Jeg har vært i TIL siden 2011 og opplevd alt egentlig. Jeg begynte i breddeavdelingen og var der i to år. Siden har jeg trent alle akademilagene helt opp til A-laget, der jeg var en del med i fjor. Så jeg har vært med på hele løpet, og klubben har blitt en stor del av meg, så det blir fryktelig rart å slutte, det blir det, sier han videre.

PÅ BENKEN: Stian Ryslett (t.h.) på benken under en kamp for TILs A-lag i 5–0-seieren mot Sandnes Ulf i fjor.

32-åringen fra Bjerkvik har ingen planer om noen retur til fotballen.

– Jeg legger den ikke død, men foreløpig blir det i hvert fall en god pause, så får man se etter hvert, om savnet etter å holde på blir for stort. Men i utgangspunktet slutter jeg og har ingen planer om å jobbe med fotball igjen.

Skal etablere seg

Stian Ryslett skal nå jobbe i klubben ut juli, før han forlater byen. Leiligheten i Tromsø skal legges ut for salg og planene nå er å etablere og bosette seg i samboerens hjemplass.

– Vi skal selge her i byen og kjøpe oss hus der, så hus blir det i hvert fall i førsteomgang, så får vi se etterhvert. Vi har planer om å etablere oss i Bardu, sier Ryslett.

Han holder imidlertid en liten luke åpen for en retur til fotballen senere i fremtiden.

– Det er rart med det når fotballen har vært en så stor del av deg så lenge. Da lukker man ikke alle dører. Det kan være jeg blir involvert i fotballen igjen på et senere tidspunkt, men foreløpig har jeg ingen planer om å jobbe i klubb igjen, sier den avtroppende TIL-treneren.

Publisert:
  1. Fotball
  2. Tromsø IL

Mest lest akkurat nå

  1. Enorm sjanse for Brodd!

  2. KrF-topp i Rogaland: – Det kan godt være at Ropstad ikke er den rette til å lede partiet

  3. Jærbuen var midtpunktet som alltid fikk ja - helt til han ville adoptere et barn.

  4. To personer skadet og seks biler involvert i trafikkulykke i Klepp

  5. Ekskjæreste ble avhørt om siktede som mulig drapsmann i Birgitte-saken

  6. Her skal 8–10 boliger selges med 15 prosent rabatt