Nysignering: - Jeg skal skyte Rosenborg til toppen

Rosenborgs nysignering Noah Jean Holm gleder seg til å hjelpe lagkameratene til å bli best i landet.

Noah Jean Holm er klar for Rosenborg. Her sammen med sportssjef Mikael Dorsin.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over ett år gammel

- Jeg skal være med å gjøre Rosenborg til det beste laget i Norge og laget skal kunne kjempe i Europa.

Det sier en ivrig Noah Jean Holm til Adresseavisen. Den norske U21-landslagsspilleren kommer fra den portugisiske klubben Vitória SC, og har signert en kontrakt som strekker seg ut 2024.

- Jeg valgte Rosenborg for de passer meg perfekt nå. Våre ambisjoner klaffer godt sammen, og jeg ville utfordre meg som spiller i en stor klubb.

Les også

Klar for Rosenborg

Lei Netflix og Playstation

Nysigneringen forteller at det var flere klubber på blokka, men da han fikk høre om Rosenborgs interesse var han aldri i tvil:

- Rosenborg er den største klubben i Norge. Alle som vokser opp med å spille fotball i Norge ønsker å ta på seg Rosenborg-drakta.

Les også

Se Rosenborgs Europa-jakt på adressa.no

20-åringen gleder seg til tiden fremover og ser frem til å gjøre ferdig karantenetiden og bidra for laget.

- Jeg har forbedret meg på Netflix og Playstation de siste ukene, men nå er jeg lei. Jeg vil være med å bidra til å gjøre Rosenborg til Norges beste klubb igjen, sier en offensiv Holm.

Les også

Norsk stortalent på Lerkendal

Les også

Sa RBK skulle få angre: – Jeg har vist at jeg er god nok

Vil bidra med mål

Rosenborgs nyeste tilskudd ønsker å bidra med målpoeng og hardt arbeid.

- Jeg har veldig troa på at jeg skal skyte Rosenborg til toppen. Jeg syns spillestilen passer meg bra, og har stor tro på ferdighetene mine.

- Kjenner du til klubben godt?

- Jeg har sett en del kamper, og krysser fingrene for seier i morgen. Ellers har jeg spilt litt med Ceïde og Tagseth, og vet vi passer godt sammen.

Les også

RBK med sterk borteseier: – En flott prestasjon

20-åringen har foreløpig ikke deltatt på noen treninger, men er klar for å bidra når karantenetiden er ferdig og skulle gjerne ønske han kunne spille med en gang.

- Jeg kommer til å kjempe hardt for laget og bidra der Hareide ønsker meg, sier Holm og ser frem til å oppleve et fullsatt Lerkendal:

- Jeg gleder meg til fullt trøkk på tribunen og jeg skal vise at jeg vil blø for drakta, avslutter den spillesugne nysigneringen til Rosenborg.

Publisert: