United dropper treningsleir: – Det skjer definitivt ikke

Manchester United har avlyst planer om en treningsleir i Midtøsten i februar på grunn av frykt for sikkerheten som følge av den politiske spenningen i området.

Ole Gunnar Solskjær vil ikke ta med seg Daniel James og de andre Manchester United-spillerne til Midtøsten under vinterpausen i februar. Årsaken er frykt for sikkerheten.
  • NTB
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over ett år gammel

United har besøkt Dubai de to siste årene og Qatar flere ganger i løpet av de ti siste årene. Det var meningen at Ole Gunnar Solskjær skulle ta med laget til Midtøsten når Premier League gjennomfører sin første vinterpause i februar.

De planene er droppet på grunn av trusselbildet etter at USA likviderte den iranske generalen Qasem Soleimani.

– Om det er en ting som bekymrer meg så er det ikke det som skjer på fotballbanen. Andre ting bekymrer meg mer. Vi så på Midtøsten som et reisemål i vinter, men det kommer definitivt ikke til å skje, sa Solskjær tirsdag.

Les også

Tjærnås: Her er 13 realistiske United-forsterkninger

Han sa at han i stedet tenker å gi spillerne fri under vinterpausen, som for Uniteds del blir etter kampen mot Wolverhampton 1. februar. Da spiller ikke United igjen før Chelsea er motstander 17. februar.

– Jeg vil gi dem noen dager fri. Jeg vet ikke hvor de kommer til å reise, men som lag blir vi i Europa.

Solskjær mener at pausen er svært viktig etter det harde kampprogrammet laget er inne i. Onsdagens FA-cupomkamp mot Wolverhampton blir Manchester Uniteds 15. kamp på 49 dager, og laget kommer opp i 19 kamper på 66 dager før den etterlengtede pausen.

– Jeg mener at denne pausen blir veldig viktig for alle. Vi har fem-seks kamper før det, og vi må bare holde ut til da og levere gode prestasjoner så vi for resultatene vi håper på. Så bruker vi pausen til å få litt D-vitaminer, sier Solskjær.

Publisert:
  1. Ole Gunnar Solskjær
  2. Manchester United
  3. Midtøsten

Mest lest akkurat nå

  1. Koronasmitten øker på Nord-Jæren – hva betyr det for deg?

  2. Beruset gutt på 13 år mis­tenkt for kniv­tyveri på M44

  3. Bryne-trener brenn­het kandidat for elite­serie­klubb

  4. Deler av stien er skylt vekk av regnet

  5. Forlot Viking i hui og hast: – Det var smertefullt

  6. Stort steinras: Svein Tore kjørte nesten rett inn i raset