Ronaldo hudflettes etter «bisarr» reaksjon

Da Gareth Bale (25) scoret sitt første mål på nesten to måneder, så Cristiano Ronaldo (30) bare forbannet ut.

Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

Gareth Bale har hatt en tøff tid i Real Madrid-trøya. Før gårsdagens La Liga-oppgjør mot Levante, hadde waliseren fått massiv kritikk på grunn av dårlig form og måltørke.

I går slo 750-millionersmannen Bale kraftig tilbake og scoret sine første mål siden 24. januar.

FRUSTRERT: På tross av Real Madrids 2-0-seier, var Cristiano Ronaldo mye irritert og frustrert i løpet av gårsdagens kamp mot Levante.

Men det var likevel en lagkamerats oppførsel som kanskje ble den aller største snakkisen etter 2-0-seier til Real.

  • Se høydepunktene fra kampen i vinduet øverst!

Cristiano Ronaldo forsøkte seg med en akrobatisk avslutning på Karim Benzemas innlegg etter 17 minutter. Men Ronaldo traff ikke ballen skikkelig og skuddet ble reddet på streken. På returen banket Gareth Bale inn 1-0. ## Lineker: — Bisarr og usunn

Mens de andre lagkameratene løp i retning Bale for å gratulere, var Ronaldo tilsynelatende forbannet og oppgitt.

Reaksjonen fikk enorm oppmerksomhet på sosiale medier. Blant annet tidligere Leicester-, Everton-, Barcelona- og Tottenham-spiller Gary Lineker fyrte løs mot den portugisiske superstjernen.

– Ronaldos usedvanlig irriterte reaksjon da Bale scoret på returen etter portugiserens skuddforsøk, var bisarr og usunn, skriver Lineker på Twitter.

1-0: Ronaldo forsøker seg med et akrobatisk skudd. Gareth Bale setter inn returen.

I en kommentar på Goal.com – med tittelen «There’s no «I» in team» – skriver skribent Ben Hayward følgende:– Det skulle vært et lykkelig øyeblikk, men Cristiano Ronaldo reagerte med irritasjon og slo oppgitt ut med armene.

Det skal sies at Ronaldo til slutt gikk bort til Bale og ga ham en kort klem. Riktignok som en av de siste lagkameratene.

Ekspert: – Barnslig og uakseptabelt

Kommentaren har gått sin seiersgang på sosiale medier og har 16.000 interaksjoner på Facebook og nesten 600 kommentarer.

Ronaldo var sterk delaktig ved Bale andre scoring også. Ut fra de første TV-bildene så det ut som 30-åringen satte ballen i mål, men reprisen viste at Gareth Bale var fremme med foten og styrte inn sin andre scoring for kvelden.

2-0: – Jeg scoret! Nei, jeg scoret! Både Cristiano Ronaldo og Gareth Bale jublet for 2-0-scoringen.

Heller ikke her oppførte Ronaldo seg særlig voksent, mener Ben Hayward. Det så nemlig ut som Ronaldo først jublet for det han trodde var egen scoring, men da speakeren etter hvert annonserte at Bale var målgjøreren, ble portugiseren langt strammere i maska.– Ronaldo skulle vært fornøyd med å bidra til de to scoringene som ga laget en seier og selvtillit før møtet med Barcelona. I stedet gjorde han ingenting for å bygge opp lagmoralen. Med en enorm sult på scoringer for å øke hans utrolig imponerende statistikk, var Ronaldos reaksjon ved begge Bale-scoringene barnslig og totalt uakseptabel, skriver Goal.com-skribenten.

Real-sjefen forsvarer Ronaldo

Ronaldo har ikke kommentert temaet selv, men Real Madrids manager Carlo Ancelotti forsvarte målmaskinen.

– Han var livlig ved begge scoringen. Den første ble skapt av hans skudd, og den andre kom etter hans forsøk. Han var involvert ved begge målene. Han scoret ikke selv, men var livlig hele kampen, sa Ancelotti på pressekonferansen etter kampen.

Cristiano Ronaldo hadde bøttevis med sjanser resten av kampen, men klarte ikke få ballen i mål. Oppgjøret endte 2-0. PS! Real Madrid møter Barcelona førstkommende søndag. El Clásico kan fort være helt avgjørende i kampen om serietittelen i La Liga.

Publisert: