Billettkaos før Norges playoff-kamp: Ullevaal så godt som utsolgt

Stor interesse for Norge-Ungarn.

Norge kunne juble for seier mot Malta foran et fullsatt Ullevaal 10. oktober. Nå blir det fullt også mot Ungarn.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

Mange som gikk inn for å kjøpe seg billett til Norges playoffkamp hjemme mot Ungarn torsdag 12. november , måtte logge av pcen skuffet.

Kvarteret etter at billettene ble lagt ut 09.00 var det tydelig at det kom til å bli vanskelig å kjøpe billett. Da var det ikke mulig å kjøpe flere billetter fra nettsidene. Kvarteret senere var dog noen felt ledige igjen, og rundt klokka ti var det kun mulig å kjøpe ett sete her og der.

Les også

Ungarn-kampen går for fulle tribuner

— Stort trykk

Ifølge Billettservice på Facebook var flere tusen inne samtidig for å skaffe seg billett, mange flere enn antallet billetter som var til salg. Dermed må mange skuffet se Norges skjebnekamp fra tv-stolen.

— Det har vært et stort trykk helt siden Norge ble klare for playoff. Jeg tror man skal være veldig rask for å få tak i billetter. Jeg tror de vil gå veldig fort utover dagen. Det er jeg ganske overbevist om,sa billettansvarlig Anders Krystad i Norges Fotballforbund til Nettavisen i 9.30-tiden onsdag.

Les også

Solbakken om Norge, Sverige og Danmarks EM-trekning: - Det kunne ikke vært bedre

Fædrelandsvennen var i kontakt med kommunikasjonsrådgiver i NFF, Christer Madsen, rundt klokka 09.30, men han kunne da ikke si om Ullevaal var utsolgt eller ikke. Klokka 10.20 er det ikke lenger mulig å kjøpe billett via Bilettservice.

Like før klokka 11 kommer NFF med en pressemelding, som forteller om enorm pågang til kampen mot Ungarn

— Ikke utsolgt

— Det har vært stor pågang for å kjøpe billetter, og det er svært gledelig å se den store interessen det er for det norske landslaget nå. Det er imidlertid ikke utsolgt ennå.Det er en begrensning på hvor mange som kan være inne i systemet til Billettservice samtidig. Med så stor pågang som vi har hatt nå, så kan ikke alle kjøpe billetter samtidig, forteller billettansvarlig i NFF, Thore Andre Krystad til Fotball.no.

Les også

Høgmos prosentregning: Så sannsynlig er norsk EM-jubel

— Når kundene går inn og velger en plass, vil ikke denne plassen lenger være ledig, selv om den ikke er betalt enda. En kunde kan holde på en plass i 15 minutter før den frigjøres og i den perioden ser den solgt ut for alle andre, sier Krystad.

Det er dog fortsatt vanskelig å finne mer en et ledig sete eller to på hele stadion når Fædrelandsvennen sjekker onsdag formiddag.

Billetter til bortekampen i Budapest søndag 15. november legges ut torsdag.

Publisert: