Etter denne van Gaal-beskjeden dro Chicharito fra United

Van Gaal ville ikke beholde spissen som nå bøtter inn mål for Leverkusen.

Her var Chicharito fortsatt United-spiller. Bildet er tatt fra en kamp før sesongen 2014/15.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

Mexicanske Javier Hernández fikk beskjed om at det var én prosent sjanse for at han fikk spille i sin posisjon i Manchester United. Da bestemte han seg for å dra fra de rødkledde.

Les også

Solgt fra United i sommer: Nå bøtter han inn mål i Tyskland

Spissen avsluttet et fem år langt opphold i klubben da han gikk til Leverkusen i sommer. 27-åringen har funnet tilbake til scoringsformen og står bokført med 19 mål for klubb og landslag så langt denne sesongen.

Forrige sesong var Hernández på lån hos Real Madrid. Da låneavtalen gikk ut, var beskjeden fra manager Louis van Gaal tydelig.

— Van Gaal sa at det var én prosent sjanse for at jeg fikk spille i min posisjon, så jeg dro til Leverkusen, sier Chicharito ifølge Sky Sports.

I sin nye klubb nyter han stor suksess. Likevel glemmer han ikke de gode stundene på Old Trafford. Etter at han kom fra Guadalajara i 2010 scoret han 20 mål i sin første sesong. Spissen ble kåret til årets spiller av fansen.

Men etter at David Moyes tok over for Sir Alex Ferguson i 2013, ble det stadig mindre spilletid. Hernández hyller Ferguson for måten han styrte skuta på.

— Jeg er så takknemlig overfor Ferguson. Jeg mener han er den beste manageren noensinne, spesielt med tanke på måten han ledet hele stallen. Alle hadde sin plass. En stallspiller fikk starte 15 kamper i sesongen, sier mexicaneren. (©NTB)

Publisert: