Mourinho ut mot trenerkollegaer: - Jeg liker det ikke

Manchester United-treneren mener at man skal konsentrere seg om hva som skjer i egen klubb, ikke hos andre.

José Mourinho er ikke spesielt fornøyd med at andre trenere snakker om hva han gjør i Manchester United.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over seks år gammel

José Mourinho liker ikke at Arsène Wenger og Jürgen Klopp snakker om Manchester United og verdien på Paul Pogba.

Trenerne til Arsenal og Liverpool har begge satt spørsmålstegn ved overgangssummen på 100 millioner engelske pund som Manchester United skal måtte betale for Juventus-spilleren.

Arsene Wenger har uttalt seg om Manchester Uniteds mulige signering av Paul Pogba.

Overgangen er ventet å bli bekreftet neste uke, men før søndagens Community Shield-kamp mot Leicester mener den portugisiske treneren at hans kollegaer er «uetiske».

Les også

Wenger etter å ha holdt lekestue med Viking: - Resultatet betyr lite

(for abonnenter)
– Jeg liker ikke å snakke om andre klubber, eller spillere fra andre klubber. Jeg hørte at to av mine kollegaer snakket om oss. Jeg liker det ikke, det er ikke etisk riktig, sa Manchester United-treneren, ifølge Sky Sports.

– Andre trenere liker å snakke om min klubb og mine spillere. Det eneste som betyr noe for meg er hva som skjer i mitt hus, ikke i naboenes hus, fortsatte han.

Mourinho har allerede signert forsvarsspilleren Eric Bailly, midtbanespilleren Henrikh Mkhitaryan og spissen Zlatan Ibrahimovic denne sommeren, og regner seg 75 prosent ferdig med handlingen.

Les også

Tottenham-sjefen: - For tidlig å snakke om Premier League-tittelen

Les også

Tottenham herjet med Inter foran et glissent Ullevaal

– Jeg føler vi har gjort noen gode kjøp. Vi bestemte oss for å hente inn fire nye spillere, ikke ti. Det er det Manchester United-nivå over, og jeg tror at de virkelig kan forbedre laget og ikke bare være stallfyll.

José Mourinho har langt på vei bekreftet at Paul Pogba ender opp i Manchester United.

– Vi har en ung midtstopper som trenger tid på å ta seg til topps, men potensialet er der. Vi kjøpte en kreativ midtbanespiller som vi vet hva står for, en superspiss og vi kommer til få en veldig god midtbanespiller til. Jeg er fornøyd med laget mitt, avsluttet den tidligere Chelsea-treneren.

(©NTB)

Publisert: