Treneren sa nei til Molde-retur

Den nye Malmö-sjefen vil satse på Magnus Eikrem.

Blir i Malmö: Magnus Eikrem er ønsket i Molde, men fortsetter etter alt å dømme karrieren i Malmö. Fredag tapte svenskene 0-1 mot Ståle Solbakkens FC København.
 • Trond Hustad
  Trond Hustad
  Rbnett
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over seks år gammel

DUBAI (Rbnett): Det er ingen hemmelighet at Ole Gunnar Solskjær ønsker å hente Magnus Wolff Eikrem hjem til Molde. Men den diskusjonen ble lagt død etter et møte mellom Eikrem og Malmös nye trener Allan Kuhn i midten av januar.

— Jeg spurte ham, og han sa at han ville ha meg her. Signalet er at treneren vil satse på meg, og da har jeg lyst til å være i Malmö. Hvis han hadde sagt noe annet, ville jeg selvfølgelig vurdert å skifte klubb nå. Sånn er det, sier Eikrem, som har kontrakt med den svenske klubben ut 2017. HER ER DE FERSKESTE SAKENE OM EIKREM:

Les også

Eikrem og Henriksen kobles til Bundesliga

Les også

Malmö vil trolig beholde Molde-aktuelle Eikrem

Les også

Han kan bli Moldes neste forsterkning

Sentral i 2016

Allan Kuhn er tydelig på at han ser for seg Eikrem som en sentral spiller i 2016. — Det er konkurranse på midtbanen, men hvis Magnus er god nok så spiller han. Han har noen offensive ideer som jeg liker, han passer inn i mine tanker om hvordan fotball skal spilles. Magnus er også en type som scorer mål og skaffer laget sitt poeng.

Kuhn vil ikke kommentere interessen fra Molde. Han konstaterer at Eikrem er Malmö-spiller.

— Jeg snakket med Magnus og han vil bli værende i Malmö. Det er bra, sier Kuhn til Rbnett

Midtbanespilleren var dominerende i fjorårets vårsesong, men satt mye på benken det siste halvåret under Åge Hareide. Han ser fram til å få en ny start i Malmö.

— Det er spennende med ny trener. Han vil spille fotball og la ballen gå på midtbanen, og det er jo positivt for meg. Jeg får starte på null med blanke ark. Han kommer inn med noen nye ideer og det tror jeg er bra. Mye av det ligner på treningene og øvelsene vi hadde i Molde, sier Eikrem.

Blant de beste

Magnus Eikrem var en av Malmös beste spillere da laget viste lovende takter i første del av kampen mot FC København fredag. Han gjorde noen elegante vendinger og slo en del klassiske Eikrem-pasninger. Men etter hvert falt svenskene ut av stilen, FCK framsto som det sterkeste laget og vant 1-0 etter scoring av kaptein Thomas Delaney.

Kvarteret før slutt ville Jo Inge Berget ha straffespark da han gikk overende i feltet, men den tidligere Molde-spilleren ble i stedet belønnet med gult kort for filming. Like etter ble både Berget og Eikrem tatt av banen.

— Dette var den andre kampen vår i år. Vi startet bra, men møtte et godt lag og ble løpende litt mye imellom. Allerede om en måned starter cupen, som blir veldig viktig for oss fordi det er den eneste sjansen vi har til å kvalifisere oss for Europa. Jeg tror nivået på laget er like bra som i fjor. Vi har bare mistet et par spillere og kan fortsette med den samme stammen vi hadde i fjor, sier Magnus Eikrem.

Les også

 1. - Jeg slo tunnel på Mike Jensen. Det kommer på TV

 2. Johaug: - Jeg ble kjempelei meg

 3. Bjørgen fortalte om mamma-livet: Varsler comeback om under to måneder

Publisert:
 1. Eliteserien
 2. Magnus Wolff Eikrem
 3. Malmö FF
 4. Molde FK

Eliteserien

SVUTMP
1Molde18133238172142
2Lillestrøm17114232151737
3Bodø/Glimt17104344192534
4Rosenborg1787231201131
5Viking188553225729
 • Champions League-kvalifisering
 • Conference League-kvalifisering
 • Nedrykkskvalifisering
 • Nedrykk

Mest lest akkurat nå

 1. Viking skuffet stort, men tok seg videre i Europa

 2. E39 nord­gående i Stav­anger stenges i natt

 3. Viking taper, men er videre sammenlagt

 4. Fare for lærerstreik: – Vi venter bare på at de trykker på den store, røde knappen

 5. Trygve Slags­vold Vedum er blitt nis­sen på Støres regjer­ings­lass

 6. Laste­bilsjåfør siktet etter dødsulykken