Mini mener Drillo bløffer

Tror ikke på landslagssjefens uttalelser.

Jahn Ivar Jakobsen er sikker på at Drillo har gjort sine valg.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over ni år gammel

ULLEVAAL (Aftenposten): Landslagstrener Egil «Drillo» Olsen hevder at han er usikker på halve laget — dagen før den viktige kampen mot Sveits.

— Jeg er sikker på 5-6 stykker, sier Drillo under mandagens pressekonferanse.

Det tror ikke Jahn Ivar «Mini» Jakobsen noe på.

— Jeg tror det er tåkelegging. Jeg tror at han er sikker på åtte-ni, og at det står på om Håvard Nordtveit og Joshua King får starte, sier Mini til aftenposten.no.

— Marcus Pedersen er jeg litt mer i tvil om, i og med at dette er hans første trening med laget og det er usikkert om han holder en hel kamp. Han er fort en mann du kan sette innpå, vurderer TV 2-eksperten.

På Ullevaal mandag var den tidligere landslagsprofilen et yndet intervjuobjekt. En rekke sveitsiske medier skulle ha tak i ham.

- Prøve ut litt forskjellig

Han tror King kommer inn for enten Tarik Elyounoussi på venstresiden eller Mohammed Abdellaoue på topp, og at Nordtveit går rett inn for Ardian Gashi i den dype midtbanerollen.

Drillo kan fortelle om en skadefri tropp, der bare Fredrik Semb Berge har slitt med en forkjølelse.

Mandagens trening var litt tøffere enn søndagens, med større tempo.

— Vi skal prøve ut litt forskjellig. Verken dere eller spillerne får vite laget etter treningen, sier Drillo foran et fulltallig pressekorps på Ullevaal.

Han er optimistisk på Norges vegne før tirsdagens oppgjør.

— Vi har en fair sjanse. Jeg prøver hverken å snakke Sveits opp eller ned. Men de har klare svakheter, understreker Drillo.

Mini har liten tro på at Norge karer seg til VM i Brasil i 2014. — Sjansene er små. Jeg har vanskelig for å se at vi skal vinne fire kamper på rad. Men det er klart, alle matchene isolert sett kan vinnes

Publisert: