«Jeg er en fighter. Jeg gir aldri opp.»

Dulee Johnson lar seg ikke knekke av vrakinga i Molde.

LITE SPILLETID: Dulee Johnson fikk ikke plass blant de ni utlendingene som er registrert for spill i eliteserien i vårsesongen. I onsdagens cupkamp i Stjørdal ble han sittende på benken.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

STJØRDAL (Rbnett): Dulee Johnson var klubbløs da han kom til Molde på ettårskontrakt før sesongen. Han fikk ikke plass på utlendingskvota som kan spille eliteserie fram til overgangsvinduet i juli. Onsdag satt han på benken da Molde møte Stjørdals-Blink i cupen.

— Det er klart jeg ønsker å spille mer, men trenerne tar beslutninger som jeg må godta. Jeg har spilt profesjonell fotball i 15 år og vet at alt kan endre seg. En dag er det min tur, sier den liberianske midtbanespilleren til Rbnett.

Han erkjenner at konkurransen i Molde-stallen er tøff.

— Jeg må bare holde hodet kaldt og fortsette å jobbe hardt. Formen er bra og jeg trives i klubben. Jeg har vært lenge i denne bransjen både i og utenfor Skandinavia. Jeg er en fighter. Jeg gir aldri opp, sier Johnson og smiler.

Les også

Solskjær: - Fortjent at Blink går videre

Vil fortsette i Molde

Mattias Moströms tidligere lagkamerat i AIK har ingen tanker om å skifte klubb for å få mer spilletid.

— Jeg er Molde-spiller og jeg har ingen andre planer enn å være her. Målet er å komme inn i Tippeliga-troppen i sommer. Jeg skal komme i enda bedre form og pushe de som spiller på midtbanen. Det er mange som har gjort en god jobb på laget i starten av sesongen, sier han.

32-åringen har en lang karriere bak seg. Etter en rekke klubbskifter havnet han i Moss i fjor høst før han fikk sjansen i Molde.

— Jeg har funnet gleden med fotball igjen, det er det viktigste nå. Jeg har sluppet unna skader og ber til Gud om at det skal fortsette sånn. Jeg vil spiller cupkamper og jeg vil spille i 2. divisjon. Jeg er alltid klar til å bidra, sier Dulee Johnson.

Les også

Dulee Johnson var full i kamp: - Det var livsfarlig

Situasjonen endret seg

Ole Gunnar Solskjær var imponert over ferdighetene til veteranen da han kom til Molde. Men han har ikke tatt det siste steget og i tillegg har situasjonen i stallen endret seg.

— De som har spilt på midtbanen har gjort gode prestasjoner. Da Harmeet (Singh) kom tilbake hadde vi ikke like stort behov for Dulee i Tippeliga-troppen vi skulle melde inn. Da hadde vi mer bruk for typer som Amang og Pape Paté Diouf, sier Solskjær.

— Dulee startet mot KFK i cupen og satt på benken mot Grorud. Da startet vi med Thompson (Ekpe) på midten og det gjorde vi også mot Stjørdals-Blink. I tillegg har Eirik (Hestad) og flere andre trengt kamptrening. Dulee må spille godt i 2. divisjon og vise at han er aktuell for Tippeligaen, sier Ole Gunnar Solskjær.

Publisert:

Eliteserien

SVUTMP
1Molde24193255213460
2Bodø/Glimt24136560312945
3Rosenborg24128453351844
4Lillestrøm24135641281344
5Vålerenga24133846321442
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk