Usain Bolt: – Jeg vil ikke bli trent av van Gaal

Sprintfenomenet har lenge hatt en drøm om å spille for Manchester United. Nå er drømmen satt på vent.

Usain Bolt ble hyllet på Old Trafford etter at han vant OL-gull i Beijing på 100-meter med tiden 9,63. Hvis han skulle bytte ut kortdistanseløping med fotball, ville han ikke hatt Louis van Gaal (t.h) som sjef.
 • Fredrik Saltbones
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over seks år gammel

Grunn? Klubbens nåværende hovedtrener: Louis van Gaal (64).

Nederlenderen har fått mye kritikk denne sesongen. Manchester United har sjelden spilt den fotballen som hjemmepublikummet forventer, nemlig attraktiv, offensiv og underholdende.

 • Van Gaal innrømmer: — Jeg har kjedet meg veldig under United-kamper

I stedet har det ofte vært defensivt og sjansefattig. I tillegg har van Gaal kommet flere utblåsninger mot journalister og andre mediefolk. Sist ut i rekken var The Sun-journalisten Neil Custis, som ble kalt feit under en pressekonferansen.

Engelsk avis:

Les også

- Van Gaal vurderer å gi seg ved sesongslutt

Usain Bolt er en ivrig Manchester United-supporter. 29-åringen har ved flere anledninger sagt at han drømmer om å spille for klubben.

– Vil ikke bli trent av hamUnited-supporter Usain Bolt er derfor ingen van Gaal-fan. Sprintstjernen fikk denne uken prisen som Sportsman of the Year (årets mannlige idrettsutøver) i Jamaica. I etterkant av utdelingen ble han spurt av journalister om han kunne tenke seg å trene med Manchester United.

 • Er du Louis van Gaal-fan? Stem nederst i saken!

– Når jeg ser hvordan Louis van Gaal er, så tror jeg ikke at jeg noen gang ville blitt trent av ham. Så jeg tror jeg må utsette det til vi (Manchester United, journ.anm) får en ny hovedtrener, sier Usain Bolt, ifølge Manchester Evening News.

Rooney reddet dagen for United:

Les også

- Jeg skal være egoistisk og nyte dette litt ekstra

Tror han hadde fått United-kontrakt

Senest i november var tonen en helt annen. Da gjennomførte 29-åringen et eksklusivt intervju med Manchester Uniteds egen TV-kanal. I intervjuet forteller Bolt hvorfor han ville klart seg bra hvis han fikk prøvespille for stjernelaget.

– Hvis jeg hadde vært på prøvespill og vist meg frem, tror jeg de ville sagt: "Vet du hva, her er en femårskontrakt. Du er 30 år, men her er kontrakten. La oss gjøre det!", sa superstjernen i november.

Også på dette tidspunktet var Louis van Gaal Uniteds hovedtrener. Bolt forklarte videre i intervjuet sine styrker på fotballbanen:

– Jeg tror jeg ville gjort det bra, fordi jeg er i form, jeg er rask, jeg kan behandle ballen bra og jeg har god fotballforståelse.

Hør siste episode av Aftenpodden Sport hvor sterke og fryktløse norske utøvere hylles, vi diskuterer Liverpool og idrettens juks og fanteri:

Les også

 1. Van Gaal innrømmer: - Jeg har kjedet meg veldig under United-kamper

Publisert:
 1. Engelsk fotball
 2. Manchester United
 3. Louis van Gaal

Mest lest akkurat nå

 1. Oppjusterer storm-varselet før uværshelgen: – Det blir utrolig sterke vindkast

 2. Bilverksted konkurs

 3. Både Berisha og Sebulonsen kan bli solgt i helgen

 4. Fukt- og råteskader på boliger bygget i 2012. Nå går huseierne til sak mot Jadarhus

 5. Kaptein Lunden har hentet MF «Ombo» hjem fra Tyrkia: – Du får et forhold til båten

 6. Vaaland Dampbakeri flytter etter over 30 år: – Gleder meg til å begynne her