Kjedelig Norge får tyn: - Litt vel frekt å kreve inngangspenger?

Skapte ikke én sjanse før en snau time var spilt.

Joshua King og Norge slet tungt mot Hviterussland før pause.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

NORGE-HVITERUSSLAND 0-1

VI FULGTE KAMPEN DIREKTE HER.

Norge fikk en svært tafatt start mot Hviterussland onsdag. De få som hadde møtt opp på Ullevaal Stadion fikk se en første omgang uten norske sjanser. Norge skapte ingen muligheter før 55 minutter var spilt. Ett minutt senere tok Hviterussland ledelsen. Dermed tapte Norge til slutt 0-1. Det mot lag nummer 70 i verden — 20 plasser under Norge.

— Det er åpenbart at underholdningen ikke står i høysete og øverst på blokka til Per-Mathias Høgmo denne kvelden. Det handler om å øve til Tyskland-kampen, sa MAX-kommentator Kenneth Fredheim.

— Ingenting av det vi har sett her kan vi bruke mot Tyskland. Det har vært stusselig, sa MAX-ekspert Bengt Eriksen.

Toppfotballsjef Nils Johan Semb snakket med MAX i pausen, og innrømmet at første omgang var for svak.

— Skule gjerne sett at intensiteten og tempoet var høyere, vi må noen hakk opp i andre omgang, sa Semb.

FIKK DU MED DEG DENNE FINE HISTORIEN? Landslagsspilleren byttet klubb for å støtte kreftsyk bror

- Et hån

Norges spill vekket også oppsikt i sosiale medier.

— Når du møter Hviterussland i treningskamp - og kampplanen er å trene på forsvarsspill - er det vel i frekkeste laget å be om inngangspenger? skriver Mjøndalen-spiller Mads Hansen, som også er kjent fra TV 2-serien «2 mot 1», påsin Twitter-konto.

Billettprisene varierte fra 100 til 200 kroner, alt ettersom hvor på Ullevål Stadion man ønsket å sitte.

— Er vel greit at kampen mot Tyskland er utsolgt. Fotballhistorien har sett bedre innsalg enn det landslaget har prestert første 45, skriver fotballekspert Lars Tjærnås på Twitter.

— Håper Tyskland sender damelaget til Ullevål til helga. Da kan vi ha en sjanse. Dette er en hån mot oss alle som er glade i Norges landslag, skriver Helge Skuseth, sportsleder i Sunnmørsposten, på sin Twitter-konto.

— Er det ikke bedre å trene med de 11-13 som skal spille mot Tyskland på hva som må gjøres enn denne kampen? skriver tidligere landslagsspiller og RBK-profil Jahn Ivar «Mini» Jakobsen på sin Twitter-konto.

— Dette burde vært en landskamp på TV 2. I pausa hadde vi rukket høydepunkt fra første omgang, med reprise, på under 30 sekunder, skriver TV 2-profilen Harald Bredeli på Twitter.

Publisert: