Drakt-bloggen: Det skjer litt mye i denne drakten, Sandnes Ulf

<p>Sandnes Ulfs drakt for 2012-sesongen er klar. Den er bedre enn i fjor, men for mange merker og for mange farger trekker ned.</p>

sandnes.body
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over ti år gammel

Først og fremst synes jeg det er et dristig grep med V-en framme på drakten. Det er ingen ting i klubbens drakthistorie som tilsier at V-en skal være der, og jeg synes det blir litt for mye — siden drakten allerede er fylt opp av sponsormerker. Drakten - som jo er i fin Nike-passform - hadde faktisk blitt enda finere uten V-en, etter min mening.Ute på banen har nok ikke Sandnes Ulf så mye å lære av storebror Viking, men når det gjelder drakter og sponsormerker er det litt å gå på, mener jeg.

Se bare på den røde reklamelogoen på det ene ermet på Sandnes Ulf-drakten. I forhold til hvor stor den er, forstyrrer den ganske mye av helhetsinntrykket. Her bør Sandnes Ulf se på hvordan Viking har klart å holde drakten sin i to farger - blått og hvitt (utenom Tippeligaen- og Altibox-merkene). Lyse kunne insistert på en grønn logo på Viking-drakten, siden deres logo jo er grønn, men de har gått med på en hvit eller blå logo.

Sandnes Ulf skal ha for forsøket, og med lyseblå drakt kan drakten ikke bli direkte stygg.

ENIG ELLER UENIG? SKRIV I KOMMENTARFELTET UNDER!

Publisert: