Hangeland i Fulhams tropp mot Sunderland

Brede Hangeland (32) er tilbake etter skadeavbrekket, og John Arne Riise (33) tror Fulham kan fortsette framgangen mot Sunderland lørdag.

Brede Hangeland er tilbake for Fulham.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over syv år gammel

Fulham-manager Meulensteen bekreftet fredag at Brede Hangeland har trent godt den siste tiden og at nordmannen er med i troppen mot Sunderland. Midtstopperen har vært ute lenge.

Med seier kan vi skaffe oss litt rom til de tre lagene under streken.

— Men det er ikke endelig bestemt om han starter. Jeg er uansett glad for at er blant dem jeg kan velge i. Det siste du vil er at når noen er tilbake etter skade, så ryker de rett ut med en ny. Vi vil at han skal komme tilbake fast, og vi vil derfor være forsiktig med ham, sa nederlenderen.

Etter en treg start på sesongen er Fulham hittil ubeseiret i 2014. Det er blitt seier mot West Ham og uavgjort mot Norwich.

— West Ham-kampen var viktig for oss, og det samme blir kampen mot Sunderland. Også de er desperate etter å vinne, sier den norske venstrebacken til Fulhams hjemmeside.

Tøft

— Med seier kan vi skaffe oss litt rom til de tre lagene under streken. Folk venter at vi tar tre poeng hjemme når du møter lag fra midten og ned. Dette er tøffe kamper fordi det setter press på oss, sier Riise.

— Vi går inn i alle kamper for å vinne. Det er beskjeden fra René Meulensteen (manager). Det er også den riktige måten å gå inn i kampene på.

I likhet med Fulham har også Sunderland skiftet manager i løpet av sesongen. Gus Poyet skal sikre Sunderland ny kontrakt i eliteserien.

— Jeg mener at vi er i stand til å kjempe for posisjonen vår, men vi tapte sju kamper på rad og det er ikke Fulham som jeg har kjent dem i mange år. Rene har gjort en strålende jobb med å få spillerne til å tro at vi er gode til å holde oss i divisjonen, sier Riise.(©NTB)

Publisert:
 1. Fulham FC
 2. Sunderland AFC
 3. Premier League

Premier League

SVUTMP
1Chelsea97112332022
2Liverpool96302762121
3Manchester City96212041620
4West Ham United95221610617
5Brighton & Hove Albion943299015
 • Champions League
 • Europaliga
 • Nedrykk

Mest lest akkurat nå

 1. Stort steinras: Svein Tore kjørte nesten rett inn i raset

 2. DNA-mutasjon kan felle siktede

 3. Stor test av 15 brød: To får topp­karakter

 4. For 30 år siden skremte denne gjengen vannet av foreldre og rektorer i Sandnes

 5. Forsvarer: – Har ordnet sikker­hets­opplegg for siktede dersom han løs­lates

 6. Steinras på riksveg 13 i Suldal - veien er sperret