Vraket 1. divisjon for Fløy

<p>Tidligere Brann-spiller Knut Walde klar for Fløy.</p>

TIL FLØY: Knut Walde går fra 1.-divisjonslaget Løv-Ham til 2. divisjon og Fløy. Foto: Astrid M. Nordhaug

  • Kristian Stenerud
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over ti år gammel

— Knut Walde kommer i morgen for å signere kontrakt med Fløy ut 2011, men jeg føler meg ikke helt trygg før signeringen er gjort, sier sportslig leder i Fløy, Terje Marcussen til fvn.no.

Walde har tidligere spilt både for Brann, Haugesund og Løv-Ham. Han har i en periode hatt turnustjeneste som fysioterapeut ved Stavanger universitetssjukehus.

— Jeg har inngått en muntlig avtale med Fløy, sa Walde til BT i går kveld.

Ifølge avisen håpte Løv-Ham at sin tidligere kaptein skulle signere en kontrakt med klubben ut resten av sesongen, men Walde valgte heller andredivisjonsspill for Fløy ut 2011. ## - Utrolig stort

— Det er utrolig stort å klare å hente en spiller med rutine fra både europacupspill, eliteserien og førstedivisjon til å spille i andredivisjon for Fløy. Nå har vi et veldig sterkt forsvar som det er førstedivisjonsnivå på, sier Marcussen.

Fløy har tidligere hentet rutinerte forsvarsspillere med eliteserieerfaring i Sven Fredrik Stray og Lars Martin Engedal. Laget har sluppet inn 14 mål på 12 kamper, men nå håper Fløy-trener Bård Georg Karlsen at det ikke kommer flere baklengsmål resten av sesongen.

- Vi kommer til å få et pottetett forsvar til høstsesongen begynner. Nå må målet være at vi ikke slipper inn flere mål resten av sesongen , ler Karlsen.

Ny spiller

— Det betyr mye å få inn Knut Walde både i kampsituasjon og i treningshverdagen. Denne sesongen har vi sluppet inn 4-5 mål vi burde unngått, men det tror jeg vi skal klare å unngå nå, mener Fløy-treneren.

Det er gjennom Fløys investorlauget Club 22 at avtalen har kommet i stand. De har tidligere hjulpet klubben med å blant annet hente både Stray og Engedal.

- Vi har gått sammen med Clubb 22 for å lage en pakke til Walde som gjør at han blir Fløy-spiller. Nå jobber vi opp mot en ny spiller til som kan blir klar i løpet av dagen , sier sportslig leder Marcussen.

Ifølge Fløy-trener Karlsen er klubben ute etter en kantspiller/spiss.

Publisert:
  1. Fotball 2. div

Mest lest akkurat nå

  1. Den britiske koronavarianten er påvist i tre kommuner

  2. Dette er den nye tv-serien du skal sjå

  3. Melby: Mutert virus gjør at full stenging av skoler ikke lenger er uaktuelt – men vil unngå det

  4. Flere har fått tilbake strømmen i Sirdal – også bedring på mobilnettet

  5. – Bare dobørsten skal ha kostet 7000 kroner

  6. Slåssing utenfor ungdomsklubb på Bryne