- Braaten: - Vi ble rundspilt

Mener det var en trist affære for Norge.

Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over ni år gammel

ULLEVAAL STADION (aftenposten.no): — Det var en trist affære fra vår del. Vi ble ganske godt rundspilt og tapte fortjent, sier Daniel Braaten til aftenposten.no.

- Hva er det dere ikke lyktes med?

— Sveits fikk en tidlig scoring og kunne ligge å kose seg, mens vi må jage litt uten at vi klarer det helt. I tillegg er de gode spillere som klarer å spille seg fint ut med ball, så det ble vanskelig, sier Braaten.

— Vi er et hakk under i dag,. Hadde vi spilt opp mot vårt beste kunne vi kanskje karet oss til 0-0, men vi var ikke gode nok, sier Braaten.

På spørsmål om hva han tror om sjansene for VM i Brasil, svarer Braaten:

— De ser marginale ut, men man må alltid ha troen.

Skuffet King

Landslagsangriper Joshua King er svært skuffet etter at Norges VM-sjanser ble knust av Sveits.

- Det er overraskende at vi taper på to dødballer, sier Joshua King.

— Vi ble løpende mye i mellom, det er frustrerende. Men vi visste at det kom til å skje, vi visste at de var et spillende lag, sier Blackburn-spilleren.

Han hadde håpet at laget skulle legge den horrible første omgangen bak seg etter pause, men Norge maktet heller ikke å skape noenting etter hvilen.

— I pausen snakket vi om at vi hadde store muligheter dersom vi scoret det første målet. Men så scoret i stedet de ganske tidlig, og da ble det vanskelig å komme tilbake. Spesielt siden de hadde så mye ball som de hadde, sier King.

Publisert: