Herlig Rosaleda-revansj for Thorstvedt

Kristian Thorstvedt fikk et triumferende comeback med La Rosaleda. To måneder etter utvisningen mot Tyrkia la han opp til vinnermålet mot Luxembourg.

Erling Braut Haaland (til v.) takker Kristian Thorstvedt for assist etter å ha scoret vinnermålet mot Luxembourg. Foto: Geir Olsen / NTB

  • NTB
Publisert: Publisert:

– Da jeg kom inn på banen før kampen fikk jeg flashback fra sist. Det var godt å få revansj med en fin assist i dag, sa Thorstvedt til TV 2.

I mars ble han på en tung norsk dag sendt av banen med rødt kort i 0-3-tapet mot tyrkerne i VM-kvalifiseringen. Dermed kom han brutalt ned på jorda etter å ha spilt fra start for første gang og scoret sitt første landslagsmål noen dager tidligere.

Onsdag måtte han se det meste av kampen fra benken, men han ble byttet inn for Alexander Sørloth i det 85. minutt og var nest siste norske spiller på ballen da Erling Braut Haaland ble matchvinner på overtid.

– Det var stanging i hele kampen, så det var godt å få den på slutten. Mange tenker sikkert at Luxembourg er en enkel motstander, men det er de ikke. De forsvarte seg bra og har tre solide midtstoppere som gjør det vanskelig å skape noe i boksen. Vi tar med oss selvtillit fra dette, sa han.

Les også

Norge skuffet: – På grensen til flaut, sier Haaland

Publisert:
  1. Kristian Thorstvedt
  2. Fotball

Mest lest akkurat nå

  1. 50 vaksinedoser i Stavanger gikk utenom prioriteringslista

  2. Her skal du snart få sti av saueull

  3. Suldal hastestenger skole og SFO

  4. Da bilselgeren forvandlet funkishuset, fikk han en helt spesiell utsikt

  5. Funnet av helikopter etter leteaksjon i Sirdal

  6. «Viking-trenerne så faresignalene, men gjorde ingenting. Det gjør tapet for Sandefjord enda verre»