Start enig med Tjelmeland

Etter det Fædrelandsvennen vet presenteres Sindre Tjelmeland (31) som Start-trener fredag.

Sindre Tjelmeland blir Starts nye trener.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over ett år gammel

Tidligere denne uken kom nyheten om at Start går for Ull/Kisas Sindre Tjelmeland som ny hovedtrener. Senere har Ull/Kisa bekreftet at deres hovedtrener har vært i forhandlinger med Start, og at han ikke skal lede laget mot nettopp Start på Sparebanken Sør Arena fredag kveld.

Les også

Marcussen kan bli ny sjef i Start

– Prosessen har vært veldig grei. Han var i Kristiansand i tirsdag. Start ønsker ham og han ønsker å dra til Start. Han har en utkjøpsklausul i kontrakten sin som jeg informerte Start om da de tok kontakt. Jeg merket med en gang at han ønsket dette, sa Andreas Aalbu, daglig leder i Ull/Kisa til Fædrelandsvennen, onsdag.

Myggen kan få rolle rundt a-laget

Etter det Fædrelandsvennen vet er formalitetene rundt treneransettelsen nå i boks. Tjelmeland blir trolig presentert som Start-trener fredag, og tar fatt på oppgaven som hovedtrener fra og med neste uke.

31-åringen har kun ledet Ull/Kisa som hovedtrener i fem kamper. Før han ankom Jessheim i januar var han flere år i Åsane i ulike trenerroller, blant annet assistenttrener.

Som Fædrelandsvennen meldte tidligere i uken tyder mye på at Erik Mykland også får en rolle rundt a-laget. Tjelmeland kommer foreløpig inn uten en ny assistenttrener.

Mykland sitter på benken som trener under kampen mot Ull/Kisa senere fredag. Alexander Øren leder laget sammen med Myggen og Adolfo Rodriguez.

Kampen følger du på fvn.no. Klokken 16.45 går vi live fra Sparebanken Sør Arena med siste nytt.

Publisert: