Mourinho har gitt spillerne sine forbud mot én ting før kampen mot Bayern München

Tottenham-manager José Mourinho nekter å vise spillerne bilder fra stortapet mot den tyske storheten i Champions League.

José Mourinho og Tottenham møter Bayern München i den siste gruppespillkampen i Champions League. Foto: DAVID KLEIN / X06540

  • Lars Sørnes
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over ett år gammel

Tottenham møter Bayern München på Allianz Arena onsdag kveld. Kampen har ingen betydning ettersom begge lagene allerede er videre til sluttspillet.

I det omvendte oppgjøret i London i oktober vant Bayern München hele 7–2. Etter at Son Heung-Min ga hjemmelaget ledelsen tidlig i kampen, kollapset hvittrøyene, som på det tidspunktet ble ledet av Mauricio Pochettino.

Les også

Ekspert overrasket over Tottenhams kollaps: – Jeg begynner å tvile på dem

– Spillerne har ikke sett noen ting

I forkant av kveldens kamp ble Tottenham-manager José Mourinho spurt om han og spillerne har analysert stortapet, og om spillerne er skremt for det som venter dem.

Portugiseren svarte ifølge Evening Standard at han har lagt inn forbud overfor spillerne å se bilder fra det som skjedde 1. oktober på Tottenham Hotspur Stadium.

– Jeg har sett kampen et par ganger. Sammen med teamet mitt og analytikerne prøver jeg å gå gjennom alt, men spillerne har ikke sett noen ting. Ikke i det hele tatt, sier José Mourinho til den engelske avisen.

Han legger til at de skal ha mer fokus på seg selv fremfor Bayern München.

– Det er slik vi skal tilnærme oss, sier Mourinho.

Les også

Slik reagerer fotball-verdenen på Mourinho-ansettelsen

Kapteinen hviles

Den engelske stjernespissen og Tottenham-kaptein Harry Kane hviles i onsdagens oppgjør mot tyskerne. José Mourinho varsler at han kommer til å rotere på laget og minner om at de går inn i en hektisk periode i Premier League.

Mourinho tok over Tottenham i forkant av bortekampen mot West Ham 23. november. På sine fem første kamper som manager for London-laget viser resultatene fire seirer og ett tap.

Publisert:
  1. José Mourinho
  2. Champions League

Mest lest akkurat nå

  1. Person funnet død etter leteaksjon ved Utsira

  2. Endeleg vedtatt: Hus blir spart når Sandnes endrar bussveg-plan mellom Forus og Lura

  3. Slik får du vaksinert deg i Stavanger

  4. Jæren letter på smitte­vern­tiltak - ny vurdering om Nord-Jæren fredag

  5. Lekkasje fra gjødseltank i Gjesdal

  6. Dette huset på Røyneberg har en 350 kvadratmeter stor underjordisk garasje med heis