Arsenal la press på Chelsea i gullkampen

Åtte strake for London-klubben.

Et tidlig mål av Aaron Ramsey sikret Arsenal-seier lørdag.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

Burnley — Arsenal 0-1

Arsenal la press på serieleder Chelsea med sin åttende seier på rad lørdag. Burnley ble slått 1-0 etter en tidlig scoring av Aaron Ramsey.

− Det var mer en kamp for poengene enn en strålende kamp. Det ble slik fordi Burnley er veldig godt organiserte, og de orker å holde i 90 minutter. De gjorde det vanskelig for oss, og å få det første målet var viktig for oss, sa Wenger til BBC.

Etter at Arsenal tapte prestisjederbyet mot Tottenham 7. februar har Arsène Wengers mannskap ikke avgitt poeng i Premier League. Søndag tok laget den fjerde strake ettmålsseieren på bortebane.

Ramseys avgjørende scoring kom etter tolv minutter av kampen. To skuddforsøk ble avverget inne i Burnleys straffefeltet, før Ramsey trygt plasserte ballen i nettaket.

Dermed er avstanden opp til serieleder Chelsea kun fire poeng. Men Chelsea har to kamper til gode å spille, hvorav den første er borte mot QPR søndag.

− Vi har lovet oss selv å gi alt til siste slutt, så får vi se da hva det holder til, sa Wenger om mulighetene til å hente inn byrivalene.

Fredrik Ulvestad satt igjen på benken for Burnley, men venter fortsatt på sin debut for klubben. Laget hans er ennå på nedrykksplass, men det er kun to poeng opp til trygg plass. (©NTB)

Publisert:

Premier League

SVUTMP
1Arsenal87012081221
2Manchester City86202992020
3Tottenham Hotspur85211910917
4Brighton & Hove Albion7421148614
5Chelsea74121010013
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk