Klepp sliter på bortebane

Klepp tapte sin femte bortekamp for året da Avaldsnes vant hele 4-1 i lokaloppgjøret.

Publisert: Publisert:

SLITER BORTE: Klepp og trener Jon Pall Palmason (arkivfoto). Foto: Kristian Jacobsen

Mot Avaladsnes gikk Klepp på sitt største tap mot rivalen fra nordfylket. Verre er det at Klepp tapte sin femte kamp på bortebane, noe trener Jon Pall Palmason er langt fra fornøyd med.

– Vi forbereder oss på samme måte borte som vi gjør hjemme, så det er rart at vi ikke er bedre borte når vi er så gode hjemme. Roger og jeg snakker om det, og vi skal prøve å finne løsningen, forteller treneren.

Avaldsnes har hentet inn forsterkninger foran høsten, men likevel er Palmason klar på at han synes Klepp har en vel så god tropp som Avaldsnes, og derfor var det bittert å tape.

– Jeg er skuffet. Vi har et bedre lag enn dem uten å si at de er dårlige. Når du taper mot et lag som er mye bedre er det greit, men når du taper en kamp der du føler du er like god er det kjipt. Nå har vi litt å bevise mot Kolbotn søndag.

Kampfakta:

Avaldsnes — Klepp 4-1 (3-0)

Mål: 1-0 Holmfridur Magnusdottir (4.), 2-0 Debora Cristiane de Oliveira (22.), 3-0 de Oliveira (42.), 3-1 Line Krogedal Smørsgård (60.), 4-1 Diane Caldwell (89.)

Dommer: Ann-Marie Sjøvika, Brandval IL

Gult kort: Lisa Karolina Viktoria Dahlkvist, Avaldsnes, Justine Bernier, Klepp

Klepp (4-4-2): Justine Bernier - Astrid Grøttå Ree (Maren Knudsen, 46.), Linn Merethe Thune (Mari Botne, 73.), Silje Thorsen, Anette Tengesdal - Marie Bakke, Maria Thorisdottir (Tonje Danielsen, 86.), Gry Tofte Ims, Kristin Jondal Risnes - Therese Sessy Åsland, Line Krogedal Smørsgård.

Publisert: