Premier League-sjef forbyr banning

– Hvis du kjefter, smeller og banner, da har du ikke kontroll.

Manchester Uniteds Jonny Evans og Newcastles Papiss Cisse (i midten) utveksler noen krasse ord, mens dommer Anthony Taylor forsøker å holder kamphanene fra hverandre.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

Newcastle Uniteds ferske manager, Steve McClaren (54), har sittet managerstolen på St. James Park i en måned. Den tidligere England-sjefen har kommet med en del tiltak for å forbedre disiplinen til spillerne.

Det melder BBC.

Det siste tiltaket er et forbud mot banning for spillerne og støtteapparatet. All form for banning er, selv i frustrasjon, er ikke lov.

STRENG: Steve McClaren, her i samtale med assisttrener Paul Simpson, har innført en del strenge regler for Newcastle-spillerne.

– Kan like godt sitte på benkenMcClaren innførte det samme forbudet da han ble manager i Derby County for to år siden.

– Hvis du kjefter, smeller og banner, da har du ikke kontroll, sa McClarens assistent Paul Simpson da, ifølge BBC.

– Når du har mistet det, kan du like godt komme og sitte på trenerbenken, sa han videre.

To spillere sendt hjem fra trening

Banneforbudet er riktignok bare ett av flere tiltak. McClaren har også bestemt at spillerne ikke får bruke mobiltelefonen mens de er på jobb, og ifølge Daily Mirrorskal to spillere har blitt sendt hjem fra første trening etter ferie siden de kom fem minutter for sent.

Newcastle overlevde fjorårets Premier League-sesong med et nødskrik. Laget fra Nordøst-England endte til slutt på 15. plass, men lå bare tre poeng foran Hull City, som rykket ned til Championship.

Publisert: