90-tallet er grusomt tilbake

Bare se på buksene til Manchester United her.

Slik har Manchester United til gode å spille i en obligatorisk kamp.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

Trenden har vært klar de siste årene, med noen drypp her og der, men nå er det ikke tvil: Det grusomme 90-tallet (draktmessig, altså) er nå tilbake for fullt.

Manchester United.

Det endelige beviset kommer med buksene til tredjedraktene til Manchester United, Chelsea, Juventus og Milan. Alle store, stolte klubber som lar Adidas lage shorts som kan få en til å gremmes eller bryte ut i hånlatter.Uniteds bukser kan visstnok forsvares, siden mønsteret er hentet fra den blå og hvite andredrakten tidlig på 90-tallet. OK, greit, men mønsteret er fortsatt like stygt som det var for over 20 år siden.

Juventus.

For de andre lagene kan det virke som designerne har tatt fri, og at det er en feil i Illustrator som har gjort at buksene har blitt sånn.Surmagede og konservative Aarre i gang igjen, tenker sikkert noen. Kanskje det, men for meg blir det ALDRI fint med overdrevne mønster på buksene. Adidas har mange drakter som er ganske enkle og rene, men med mye mønster på fronten. Helt fint, men la buksene være i fred!

AC Milan.

PS: Tilfeldig eller ikke: Når United har brukt tredjedrakten til nå denne sesongen, har de hvite buksene uten mønster blitt brukt.

Chelsea.

HVA SYNES DU?

Publisert: