Suksesstreneren fortsetter i Frisk Asker

Frisk Askers trenerduo, Jan André Aasland og Vidar Wold, går løs på nok en sesong. Fredag signerte de en ettårsavtale med eliteserieklubben.

Jan André Aasland fortsetter som trener i Frisk Asker.
  • NTB
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over tre år gammel

Aasland og Wold førte forrige sesong Frisk Asker til sitt første norgesmesterskap på 17 år, og var begge ønsket med videre av klubben. Nå er det klart at begge fortsetter.

Aasland og Wold har begge signert en ny ettårsavtale med Frisk Asker, melder eliteserieklubben på sin hjemmeside.

Les også

Hylles etter at Frisk festet et lite finalegrep: – Han er helt syk i dag

Les også

Enorme gledesscener da Frisk vant hockeybøtta for første gang på 17 år

Aasland (29) er tidenes yngste hovedtrener som har tatt et lag til NM-gull. Han overtok som hovedtrener i desember 2018, og fikk da med seg keeper-legenden, Vidar Wold, som assistenttrener.

Frisk Asker jubler for NM-gull forrige sesong. Nå er det klart at trenerduoen, Jan André Aasland og Vidar Wold, fortsetter i klubben. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

– Man kommer nok til å se en del av det samme, men vi må utvikle oss videre og komme opp med tanker og ideer for å utvikle spillet vårt. Spesielt på det offensive, for vi synes nok at det defensive spillet kom seg bra utover i sesongen. Men vi har flere ting som vi jobber med og bygger videre på, og det starter allerede fra første uka, sier Aasland om eventuelle endringer kommende sesong.

Frisk Asker starter sesongen allerede 29. august med spill i Champions Hockey League, hvor klubben har havnet i gruppe med EHC Biel-Bienne, KAC Klagenfurt og finske Tappara Tampere.

I eliteserien starter laget mot fjorårets seriemestre, Vålerenga, hjemme i Askerhallen 14. september.

Publisert: