Herjet med AC Milan. Nå skal storklubben være inter­essert i å hente Jens Petter Hauge

Milano-klubben skal være villige til å legge over 40 millioner kroner på bordet for 20-åringen.

Jens Petter Hauge jaktes av flere klubber etter storspill.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over to år gammel

Hauge var strålende da Bodø/Glimt rystet den italienske storklubben torsdag. Riktignok var det AC Milan som tok seg videre i Europa League-kvalifiseringen, men gjestene skapte trøbbel for storlaget, og Hauge var blant banens giganter.

Italienerne vant til slutt 3–2.

Ønsker å hente Hauge

Torsdag rapporteres det fra flere hold at Milan er interessert i å hente 20-åringen. Blant andre den velrenommerte italienske journalisten Fabrizio Romano skriver at storklubben har startet samtaler med Bodø/Glimt om en overgang.

Han skriver videre at første bud kan bli lagt inn veldig snart.

Også VG kjenner til at AC Milan ønsker seg Hauge. Klubben skal ha hatt ham på ønskelisten fra før, men interessen økte etter torsdagens storspill.

Det italienske nettstedet tuttomercatoweb.com skriver at klubben er villige til å betale fire millioner euro for Hauge. Det tilsvarer cirka 44 millioner kroner.

Jens Petter Hauge (til venstre) scoret i Milano.

Fikk ros av Pioli

AC Milan-manager Stefano Pioli var blant mange som roste Hauge etter kampen.

– Det har vært veldig mange tilbakemeldinger. Det er veldig gøy, og når Milan-manageren sier det, er det noe man må ta med seg til treningshverdagen i Glimt og bygge videre på, sa Bodø/Glimt-spilleren om skrytet.

20-åringen har vært i strålende form for suverene Bodø/Glimt i Eliteserien denne sesongen. Hauge har 14 mål og 7 målgivende pasninger.

Hauge har, med unntak av et låneopphold i Aalesund, spilt hele seniorkarrieren i Bodø.

Publisert: