Tetteys Norwich slått ut av cupen – Bournemouth videre uten skadet King

King sto over med ligacupmøtet med skade.

Alexander Tettey og Norwich er ute av ligacupen.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over tre år gammel

Bournemouth – Norwich 2–1

Joshua King og Bournemouth er klar for kvartfinale i den engelske ligacupen etter 2–1 i åttendedelsfinalen mot Alexander Tetteys Norwich tirsdag.

En ankelskadet Joshua King var ikke å se på banen da Bournemouth spilte seg videre. Da er det godt for Bournemouth-manager Eddie Howe at han har andre måltyver å velge mellom. Junior Stanislas er én av dem.

Seks minutter før pause mottok den engelske spissen ballen på venstresiden, før han satte kursen inn mot hjørnet av 16-meteren. Alexander Tettey forsøkte å stanse Stanislas, men tre overstegsfinter og ett skudd senere måtte nordmannen se sitt lags keeper plukke ballen ut av nettet.

Joshua King sto over for Bournemouth.

Skuddet gikk knallhardt over hodet på Michael McGovern.

Begge lagene hadde muligheter til å pynte på resultatet før pause, men ballen ville ikke nettet. Nærmest var gjestenes Dennis Srbeny, som minuttet før hvilen hamret ballen på innsiden av stangen. Ballen forsvant ut før den ble klarert til corner. På det påfølgende hjørnesparket ble ballen klarert på strek, før Tettey hamret den langt utenfor hjemmelagets mål.

  • Fikk du med deg denne? Hevder europeisk klubb har ombestemt seg om Kåre Ingebrigtsen

Tredje kvartfinale

Norwich presset på for en utligning i annen omgang, og fikk uttelling da Onel Hernández ble spilt gjennom i ett overbefolket Bournemouth-felt. Tyskeren plasserte ballen til side for Artur Boruc i hjemmelagets mål.

Det tok imidlertid ikke mer enn to minutter før Bournemouth igjen var i ledelsen. Midtstopper Steve Cook var med på en retur etter en corner og hamret hjemmelaget i føringen.

Norwich klarte aldri komme tilbake, og dermed er Bournemouth klar for sin tredje kvartfinale i ligacupen i klubbens historie.

Alexander Tettey spilte hele kampen for Norwich.

Selvmål

I den øvrige åttendedelsfinalen som ble spilt tirsdag kveld vant League One-laget Burton 3–2 hjemme mot mesterskapsserielaget Nottingham. Et selvmål fra Saidy Janko syv minutter etter pause gjorde at hjemmelaget tok ledelsen, mens Scott Fraser doblet ledelsen med 25 minutter igjen på klokken.

Lewis Grabban reduserte for bortelaget fem minutter senere, før Jake Hesketh gjorde 3–1. I kampens siste minutt fastsatte Arvin Appiah sluttresultatet til 3–2.

Oppgjøret mellom Leicester og Southampton skulle også vært spilt tirsdag, men ble utsatt etter at hjemmelagets klubbeier Vichai Srivaddhanaprabha døde tragisk i en helikopterulykke lørdag.

Onsdag spilles Arsenal – Blackpool, Chelsea – Derby, West Ham–Tottenham og Middlesbrough–Crystal Palace.

(©NTB)

Publisert:
  1. Norwich City FC
  2. AFC Bournemouth

Mest lest akkurat nå

  1. For folk vil koke over fra livet og ned, og fryse seg i hjel fra livet og opp! Genialt konsept!

  2. Borgli blir sirkusdirektør

  3. Det blei ikkje litt stort, det bildet av Erling Braut Haaland?

  4. Å se og høre a-ha framføre «Take On Me» er som å bevitne Jesus komme tilbake og lese Bibelen, med kommentarer

  5. Carmen fra Bryne var 14 år da en ukjent kvinne prikket henne på skulderen

  6. – Jeg har vært i tvil. Når jeg først sier at jeg gir meg, er det ingen retur