Zuccarello hylles for genial pasning

New York Rangers tapte første oppkjøringskamp til den ny sesongen.

Mats Zuccarello slo en målgivende pasning i New York Rangers' tap mot New York Islanders lørdag. Her med Henrik Lundqvist i en kamp i desember 2017.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over tre år gammel

Mats Zuccarello spilte sin første kamp for New York Rangers i NHL-oppkjøringen mot byrival Islanders lørdag, og noterte seg for en lekker assist i 2-5-tapet.

Etter kampen var Zuccarellos pasning som førte til Ryan Spooners scoring i overtall, 0.7 sekunder før tiden var ute i andre periode, den store snakkisen.

New York Rangers hadde gått hele andre periode uten nettkjenning og var bak med 1-4, men i overtall løsnet det for Zuccarello og co.

Nordmannen tok med seg hele Islanders-laget over på venstresiden, før han helt uventet la pucken over på motsatt side uten å se seg for. Spooner hadde sneket seg inn på høyre, la seg bakpå og pirket pucken inn helt nede ved stolperota rett før tiden var ute.

Les også

Zuccarello med hjertesukk: – I dag er jo nesten Youtubere og Instagram-kjendiser større enn idrettsutøvere

Zuccarello fortsatte storspillet i tredje periode og skapte noen fete sjanser, men New York Islanders og Ryan Pulock punkterte i stedet kampen til 5-2.

Peter Holland sto for Rangers' første scoring i oppgjøret, mens Anthony Beauvillier x 2, Josh Bailey og Anders Lee sto for Islanders' øvrige mål.

Kampen var Zuccarellos første i oppkjøringen, da den ferske Rangers-treneren David Quinn ikke vil bruke Zuccarello og flere av de øvrige veteranene for hardt i sesongoppkjøringen.

(©NTB)

Publisert:
 1. Ishockey
 2. Mats Zuccarello
 3. New York Rangers
 4. NHL
 5. New York Islanders

Mest lest akkurat nå

 1. Økonomer: Vinteren blir trolig rådyr – du bør stramme inn nå

 2. Det går ikkje så bra med Knut (42) på Mallorca

 3. Helseministeren: – At Nord-Jæren nå innfører munnbindpåbud viser at de tar situasjonen på alvor. Et eksempel til etterfølgelse

 4. Immunolog: Vaksineringen av flere barn bør starte allerede nå

 5. Ned i vekt? Bli kvitt magefett? Her er årets mest populære kostholdsråd.

 6. Disse korona­reglene gjelder nå