Hazard sendte beklagelse til Mourinho

Belgieren føler skyld for Chelseas svake form.

SENDTE MELDING: Eden Hazard skal ha unnskyldt seg overfor sin tidligere manager José Mourinho, som måtte gå i desember.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over syv år gammel

Chelsea-stjernen Eden Hazard unnskyldte seg overfor José Mourinho etter at portugiseren fikk sparken som manager i London-klubben.

25-åringen har så langt denne sesongen ikke vært i nærheten av formen han viste forrige sesong. Belgieren, som ble kåret til årets spiller i Chelseas gullsesong, har fremdeles til gode å finne veien til nettmaskene.

Les også

- Mourinho enig med Manchester United om managerjobben

Overfor avisen The Guardian forteller Hazard at han følte skyld for den svake sesongåpningen som endte med at Mourinho fikk sparken i desember.

— Jeg sendte ham en melding hvor jeg sa at jeg var lei meg for at han hadde dratt. Vi hadde suksess sammen forrige sesong, men slik ble det ikke denne sesongen. Jeg følte meg litt skyldig fordi jeg ble kåret til årets spiller og var en viktig spiller, men i år har det ikke vært like bra, sier Hazard.

— Jeg fikk en melding tilbake hvor han ønsket meg lykke til videre, fortsetter belgieren.

Chelsea møter Manchester United på eget gress søndag. Fredag skrev BBC at Mourinho er i samtaler med de rødkledde. Louis van Gaal har fått mye kritikk for måten han har ledet den engelske storklubben på denne sesongen, og mange tror nederlenderen er ferdig i Manchester etter årets sesong.

(©NTB)

Publisert: