Zuccarello-assist da Rangers avgjorde klassikeren foran 42.000 tilskuere

Mats Zuccarello og New York Rangers avgjorde i forlengning mot Buffalo Sabres i NHLs årlige «Winter Classic».

Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over fire år gammel

NEW YORK RANGERS - BUFFALO SABRES 3–2 etter forlengning

Mats Zuccarello var ikke involvert i noen av Rangers' scoringer i ordinær tid, men ble dyttet ut på isen da det hele skulle avgjøres i forlengningen.

Rangers fikk en gavepakke da Jacob Josefson ble utvist og Zuccarello og co. fikk spille i overtall. Halvveis i forlengningen spilte Zuccarello opp Kevin Shattenkirk, som fant J.T. Miller foran mål. Miller avgjorde kampen til 3-2-seier til Rangers.

– De kampene her er de største man har vært med på sånn opplevelsesmessig. Jeg har spilt noen kamper som kanskje er større, men hele opplevelsen rundt denne, med familien her, er en stor greie. Det er bra for NHL og fantastisk for meg å få være med på, sier Zuccarello til Nettavisen.

Les også

Zuccarello ble helten - så rakket han ned på seg selv

– Blir ikke bedre

Paul Carey og Michael Grabner sørget for at New York Rangers ledet 2-0 etter første periode på baseballarenaen Citi Field i New York, foran om lag 42.000 tilskuere.

– Det blir ikke så mye bedre enn dette, sa Rangers' Jesper Fast om rammen.

Om lag 42.000 tilskuere var på plass i årets «Winter Classic».

Men i midtperioden startet Buffalo Sabres opphentingen. Sam Reinhart reduserte 56 sekunder ut i perioden.

I tredje periode fulgte Sabres samme oppskrift. Denne gangen var det Rasmus Ristolainen som banket pucken over skulderen til Henrik Lundqvist fra langt hold. Det tok kun 27 sekunder av siste periode før utligningen satt bak Rangers' svenske keeper.

Les også

Zuccarello bommet da Rangers tapte på straffer

Tapte sist

Scoringen tvang fram forlengning i New York, hvor Miller ble den store helten.

– Jeg synes vi var det beste laget fem-mot-fem. De kriger, men vi var det beste laget. Vi trengte disse poengene, sa Lundqvist til Viasat etter kampen.

Zuccarello og co. tapte forrige kamp mot Detroit Red Wings på straffer. Rangers kom til kampen mot Sabres mandag med tre tap på de siste fire kampene.

(©NTB)

Publisert: