Zlatan-dobbel senket West Bromwich

Zlatan Ibrahimovic scoret to og senket egenhendig West Bromwich på bortebane.

Zlatan Ibrahimovic scoret to da Manchester United tok tre poeng mot West Bromwich.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

West Bromwich - Manchester United 0–2

Etter at det en liten stund har stanget litt imot, ser det ut til at Jose Mourinhos Manchester United har funnet formen.

Lørdag tok de sin tredje strake seier i ligaen, og til tider herjet de røde djevlene med vertene i Midt-England. I fokus var Zlatan Ibrahimovic.

– Dette gikk bra. Det var en vanskelig kamp, men det var vi forberedt på, sier Zlatan Ibrahimovic.

Etter sine to scoringer lørdag, er han oppe i elleve ligamål.

– Jeg føler meg bra. Jeg ble litt sliten mot slutten. Når laget gjør det bra er det enklere, men det viktigste var å få med seg tre poeng, sier svensken.

Les også

BBC om United-troppen: Disse skal ut og disse får bli

Pangstart

Etter bare fire minutter fikk United en pangåpning på kampen, da Zlatan Ibrahimovic sendte de røde i ledelsen. Det var innlegget fra Jesse Lingard svensken enkelt kunne stange i mål.

Det var 35-åringens tiende ligamål denne sesongen.

United så ut til å være fulle av selvtillit, og rundspilte til tider West Bromwich. Etter 20 minutter så vi det da Ander Herrera hælsparket ballen til Wayne Rooney i feltet, som la inn foran mål. West Brom-forsvarerne fikk imidlertid klarert.

Få minutter senere markerte Rooney seg med et tverrliggerskudd, men enn så lenge har han ikke passert Bobby Charlton som klubbens mestscorende.

Les også

Her har Uniteds nye yndling nettopp endt Mourinhos marerittrekke

Ibrahimovic-dobbel

For det var Zlatan Ibrahimovic som stjal showet.

I andre omgang var det på an igjen da svensken etter ti minutter kom seg forbi to West Brom-forsvarere, og forsøkte seg med et skudd fra hjørnet av 16-meteren. Det gikk i mål.

Ellers forløp kampen uten noen særlig store sjanser til noen av lagene. Manchester United har nå heng på Champions League-plassene i ligaen.

– Dette var veldig bra. Vi spilte veldig bra mot Crystal Palace, og i dag spilte vi enda bedre. Vi hadde kontroll gjennom hele kampen. Jeg er veldig fornøyd, sier manager Jose Mourinho.

Publisert: