Roy Hodgson møter FC København

<strong>STAVANGER:</strong> Viking-trener Roy Hodgson skal i helgen i møte med FC København-direktør Niels-Christian Holmstrøm.

hodgson
Publisert: Publisert:
Roy Hodgson skal i helgen i møte md FC København-direktør Niels-Christian Holmstrøm. (Foto: Digitalsport)
Holmstrøm er i Norge mest kjent som mannen som var i hemmelig møte med Frode Johnsen i Bergen. (Foto: KNUT STRAND)
icon
Denne artikkelen er over 17 år gammel

Etter dagens formiddagstrening setter Hodgson seg på flyet til den danske hovedstaden. Der blir han tatt imot av FC Københavns direktør, Niels-Christian Holmstrøm. De to har avtalt et møte og Hodgson avslutter oppholdet med å se FCK sin hjemmekamp mot Esbjerg i morgen kveld.

— Kan det bli aktuelt å samarbeide med FCK på noen måter?

— Vi får se hva møtet bringer med seg. Jeg skal snakke med Niels-Christian (Holmstrøm) og se Københavns hjemmekamp mot Esbjerg. Det er i korthet mitt program for turen, sier Hodgson til Aftenbladet.

Han var trener for den danske toppklubben i 2001 - et samarbeid som innbragte københavnerne seriegull. Hodgsons avskjed ble imidlertid langt fra lykkelig. Da han brøt kontrakten for å ta trenerjobben i italienske Udinese var daværende FCK-sjef Flemming Østergaard rasende.

Nå er luften tydeligvis renset og Hodgson blir Københavns gjest i helgen.

FCK-direktør Niels-Christian Holmstrøm er for øvrig identisk med mannen som hadde møte med Rosenborg-spiss Frode Johnsen i Bergen og kom i klammeri med en fotograf fra Bergens Tidende tidligere i vår.

Publisert: