Juventus-stjerne arrestert for fyllekjøring

Arturo Vidal var involvert i en trafikkulykke natt til onsdag.

Arturo Vidal skal ha pådratt seg mindre skader etter en trafikkulykke i alkoholpåvirket tilstand. Dette bildet er tatt etter ulykken i utkanten av Chiles hovedstad Santiago.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over syv år gammel

Fotballstjernen Arturo Vidal er pågrepet av politiet i Chile mistenkt for å ha kjørt i alkoholpåvirket tilstand. Selv hevder han sin uskyld.

Juventus-juvelen spiller i disse dager Copa America på hjemmebane, men natt til onsdag havnet han i søkelyset for helt andre ting. Etter å ha vært involvert i en trafikkulykke ble 28-åringen anholdt for fyllekjøring.

Politiet ønsker foreløpig ikke å gå ut med hvor høy promille fotballstjernen hadde.

Mindre skader

Arturo Vidal er en av stjernene på Juventus.

Vidal skal ha pådratt seg mindre skader i ulykken, rapporterer lokale medier.En chilensk TV-stasjon publiserte samtidig bilder av Juventus-stjernens stygt ramponerte Ferrari, og opplyste at Vidal skal ha krasjet rett sør for hovedstaden Santiago.

Ingen skal ha kommet til skade i episoden.

Les også

Sky Sports: - Falcao til Chelsea

– Ikke min skyld

Vidal hevder selv han er uskyldig.

– Jeg har vært i en trafikkulykke. Det var ikke min skyld. Jeg har det bra, og familien har det bra. Takk for alt, sa chileneren i en kort video lagt ut på Twitter onsdag morgen.

28-åringen hadde i likhet med resten av den chilenske troppen fått en frikveld etter 3-3-kampen mot Mexico mandag. Vidal scoret to ganger i oppgjøret.

(©NTB)

Publisert: