Radiostasjon boikotter Mourinho etter ut­skjelling: – Full­stendig upassende

En italiensk radiostasjon vil ikke lenger delta på José Mourinhos (58) pressekonferanser etter en «ubehagelig» tordentale.

 • Magnus Gamlem, VG
Publisert: Publisert:

Nok en gang murrer det rundt José Mourinho. Roma er inne i en tung periode, og i forkant av søndagens 3–2-tap mot nyopprykkede Venezia var det en journalist fra radiostasjonen Retesport som fikk føle portugiserens vrede.

– Du har vært i Roma i seks måneder. Ville du endret noe du har gjort når det gjelder valg, uttalelser, forespørsler eller noe du har gjort? fikk manageren spørsmål om.

– Du er her hver pressekonferanse. Enten er du veldig intelligent, men later som du ikke er det. Eller så er du ikke intelligent i det hele tatt. Jeg ønsker å tro at du er intelligent, men du gjør som du gjør, svarte Mourinho syrlig på spørsmålet, gjengitt av The Athletic.

Se opptrinnet i videovinduet øverst i saken.

Retesport forsvarer deres ansatte, og forteller at de vil boikotte fremtidige pressekonferanser for å unngå nye «utbrudd» fra Mourinho.

– Vi håper Romas trener vil jobbe hardere med å forbedre lagets prestasjoner og fokusere på mulige løsninger, slik at han kan unngå spektakulære utbrudd som vi mener er fullstendig upassende, skriver radiokanalen, som videre hevder at Mourinho prøver å vri på sannheten.

TIL ANGREP: José Mourinho lot en journalist få høre det etter et spørsmål han åpenbart ikke var spesielt imponert av.
Les også

Fjørtoft om Mourinho-intervjuet som gikk viralt: – Intenst

Roma har ikke sett ut som et Mourinho-lag denne sesongen. 58-åringen har bygget robuste seiersmaskiner i flere av klubbene han har ledet, men i sesonginnledningen er det lite som har vært stabilt.

Roma har tapt fem av 12 kamper i ligaen, er på 6.-plass og lekker som en sil. I Serie A var 3–2-tapet mot erkerival Lazio ekstra smertefullt, men ingenting har vært mer knusende enn 6–1-nedsablingen i Bodø.

Kjetil Knutsens menn sendte Mourinho og co. ydmyket tilbake til «den evige stad», og var nære å sikre tre nye poeng på Stadio Olympico uken etter.

– Det var et sjokk. Jeg overvurderte spillerne mine, har Mourinho sagt om stortapet.

I hjemlig liga har manageren ofte lagt skylden på dommerne. Senest mot Venezia i helgen, hvor han klaget på et straffespark til hjemmelaget og dro paralleller til en straffe han mente at Roma burde hatt mot Milan en uke i forveien.

Les også

 1. Rasende Mourinho slaktet dommeren

 2. Italiensk avis: – Hvorfor i h**** er han her?

Publisert:
 1. Fotball
 2. José Mourinho
 3. AS Roma
 4. Serie A

Mest lest akkurat nå

 1. For folk vil koke over fra livet og ned, og fryse seg i hjel fra livet og opp! Genialt konsept!

 2. «Lykkeland»-stjernen skal gjøre noe hun aldri har gjort tidligere

 3. Mangler 6.300 ansatte: - Må gjøres noe nå

 4. Stor oversikt over 16 kommuner

 5. 17. mai-hilsen fra Rosenberg – se bilder fra hele regionen

 6. Jerv-spilleren klikket full­stendig: – Jeg mistet hodet